jaka była sama końcówka tego filmu? oglądałam go juz którys raz ale nigdy do samego końca...
Końcówka filmu to według mnie totalne dno! Wierz mi, nic nie straciłaś! Film nie był w moim odczuciu rewelacją i pewnie dostałby ode mnie 5/10, ale kiedy zobaczyłam końcową scenę, normalnie zaczęłam się panicznie śmiać! Za tak absurdalne i kiczowate zakończenie 4/10. Nic więcej niestety.
Uważam, że zdecydowanie lepiej byłoby, gdyby film zakończył się sceną ukazującą krwawe ślady na jachcie. Z pewnością byłby to bardziej intrygujący koniec całej historii...
nie odpowiedziales na pytanie no ale widocznie trudno Ci jest czytać ze zrozumieniem ..., No a film skończył się tym, że żonie udało się pozbyć bandyty i wsadziła go do tratwy ratunkowej i wyruszyła na p[oszukiwanie męża, zauważyła w oddali płomień bowiem mąż podpalił szkuner a sam przesiadł sie na tratwe, i tak oto oboje znowu byli na jachcie i wydawało sie że wszystko bedzie git ale w drodze powrotnej napotkali tratwe bandyty i ją zatopili lecz ten jakimś dziwnym sposobem dostał sie na pokład (choć go już na tratwie nie było widać :P ) i zaczął sie szarpać z Nicole Kidman, wtedy Sam Neil wziął race dymnąiwystrzelił jąprosto w głowe bandyty :] pewnie nie uwierzysz no ale taka jest prawda ^^, a sam film 8/10 :)
Na końcu tego filmu Nicole dała temu psychopacie napój z dosypanymi środkami uspokajającymi, on potem ją gonił po jachcie, ale wkrótce zemdlał i uwiązała go. Zawróciła w poszukiwaniu męża. On w tym czasie wydostał się ze swojej łodzi i podpalił ją. Psychopata się obudził, uwolnił się i znowu zaczęła się walka, ona go pokonała i wrzuciła go na materac, na wodę. W późniejszym czasie zauważyła podpaloną łódź no i go znalazła. Byli uwolnieni, ona się opalała a jej ukochany mył jej włosy a potem poszedł po coś do jedzenia. Potem znowu ktoś mył jej włosy, okazało się że to ten morderca. Zaczął ją dusić. Jej mąż to zauważył i wystrzelił w jego stronę jakąś torpedę i trafiła go w twarz. (Coś takiego, nie umiem zbyt opowiadać :))