PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=692197}

Markiza Angelika

Angélique
2013
6,8 6,4 tys. ocen
6,8 10 1 6374
4,0 2 krytyków
Markiza Angelika
powrót do forum filmu Markiza Angelika

Lokis

ocenił(a) film na 7

Witam
czy ktoś może się orientuje czy będzie następna część ?
Bo po końcówce filmu można tak wywnioskować.

universum

witaj na internecie na jednej stronie online analazlam iformacje ze jest 5 czesci,,znow gdzi indziej ze jeszcze nie ma nastepnych???w kazdym razie na online jest tylko ta pierwsz czesc-tez bym chciala obejzec wszystkie odcinki -podobala mi sie 1 czesc i lubie taki rodzaj filmu,,pozdr

izabelaz

5 cz. starej serii.

WarkoczJedwabiu

5 czesci starego-nie rozumie??tzn ze jest 5 czesci filmu z lat 60??Jesli tak to znasz ich tytuly??

izabelaz

Stara seria z lat 60 jest podzielona na 5 filmów:Markiza Angelika;Piękna Angelika;Angelika i król;Angelika wśród piratów;Angelika i sułtan. Wpisz sobie Markiza Angelika na Filmwebie i wyświetlą ci się pozostałe cz. w zakładce powiązane.

universum

hej wlasnie na francuskiej wikipedia przeczytalam ze sa dwie czesci?? (marquise angelique- Ariel Zeïtoun)????????????

ocenił(a) film na 9
izabelaz

Znalazłam kontaktowy adres e-mailowy firmy produkcyjnej reżysera nowej wersji "Markizy Angeliki", Ariela Zeitona: contact@ajozfilms.com

Tam chyba najprędzej można się dowiedzieć, czy będą dalsze części tego filmu.
Może także e-maile z pozytywnymi opiniami na temat filmu i prośbą o nakręcenie kontynuacji będą jakimś małym bodźcem dla reżysera do dalszej pracy i dodatkowym sygnałem, że istnieje zainteresowanie kolejnymi filmami, np. "Angeliką i królem".

Jako że strona ma wersję francuską jak i angielską, możecie pisać zarówno po francusku jak i angielsku.

malgga

dzieki za adres mailowy.Wlasnie wyslalam do nich maila z pochwalami i czy rezyser ma zamiar nakrecic nowe odcinki,jak dostane odp to dam znac

universum

Nie będzie,bo to remake starej serii z lat 60.