Nie mam ochoty oglądać całego filmu, ale chciałabym się dowiedzieć kto okazał się w końcu ojcem? I co zrobili z pozostałymi?
Ja jeszcze nie widziałem filmu, ale myślę, że można się domyślić - Amanda wyjdzie za mąż, Meryl będzie z Pierce'm (w końcu to główne role), a po klipach widać, że Julie Walters ciągnęła do Stellana, więc może Chrisitne będzie z Colinem :) Tak mi się wydaje, ciekawe czy dobrze? ;-P
W zasadzie pudło. Ale szczegółów nie należy zdradzać.
Do wcześniejszej "rozmówczyni": jak ci się nie chce oglądać filmu, to nie zadawaj takich pytań. :)
Ja też nie zdradzę zakończenia ;-), bo właśnie nie było tak oczywiste jak możnaby się spodziewać. Mnie zaskoczyło w dwóch miejscach i nie będę psuć frajdy innym zdradzając co i jak.
Miałam okazję obejrzeć ten film 2 tygodnie temu na Litwie (tak nawet tam premiera była o wiele wcześniej niż w Polsce).
Ponieważ ludzie pytają to ja odpowiem.
Nie wyjaśniono kto jest jej ojcem i stwierdzono, że w 1/3 jest córką każdego z nich. Nie wyszła za mąż za tego chłopaka, bo to za wcześnie, a on robił to tylko dla niej. Za to Donna wyszła za Sama. Harry okazał się być gejem i poderwał sobie jakiegoś gorącego, młodego Greka. Jak sam przyznał Donna była jego pierwszą i ostatnią kobietą, którą kochał. Rosie poderwała Billa, mimo że tamten nie chciał... Warto obejrzeć końcówkę. Prawie umarłam jak zobaczyłam Colina w obcisłym, błyszczącym stroju z lat 70. Chyba nawet jakaś goła klata była...
Ja tego nie rozumiem. Jak ktoś pyta i w temacie jest napisane SPOILER to dlaczego nie napisać jak się skończył film? Nikomu to zabawy nie psuje przecież...