Jak myślicie? Czy ta piosenka pojawi się w tym filmie? Byłoby fajnie to usłyszeć.
Słuchając tego kawałka zdecydowanie nie.
Czuje się zażenowany jak prymitywny jest ten utwór, a tekst i teledysk to spektakularne dno.
Może to ma być śmieszne?Nie wiem, nie mój humor, nie mój gust muzyczny mimo że słuchałem różnych nurtów muzyki elektronicznej.
ja tam jestem na tak ;d
piosenka jest dobra, a ludzie ktorzy twierdza inaczej sa bez kregoslupa
"Porządnie" to rzecz względna w muzyce. Czasem mam ochotę trzasnąć talerzem o ścianę jak słyszę grafomańskie teksty w piosenkach Pitbulla. Szczególnie nienawidzę "Back in time", która jest antypromocją "Facetów w czerni 3". Niemniej znam osoby, które uważają tego typu muzykę za "porządną" i szanuje wasze zdanie.
przez chwile balem sie ze napisales "back in black" ACDC a tego bym nie wybaczyl ;pp
Wszelkie gatunki rocka nie są mi obce. Moim zdaniem ta muzyka ma duszę, a samo AC\DC nie jest być może moim ulubionym zespołem, ale uznaje go za legendę.
Nie podoba ci się ten utwór, a nie chcesz usłyszeć w tym filmie??? Proszę bardzo, nie słuchaj tego i nie oglądaj!!! Ta piosenka musi tu być!! Obowiązkowo!
ja też lubię tą piosenkę i jest naprawdę fajna ale gatunki rocka nie są mi też obce lubie ACDC i Queen
Spadaj facet, dlaczego obrażasz akurat mnie, skoro inni też wyjaśnili, że to jest durnota dla plebsu?
Czy w was słoń trąbą wyrżną ? Przecież to animacja straciła by urok gdyby obok genialnego ''Wyginam śmiało ciało'' wybrzmiało to to to.