PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494685}

Madagaskar 3

Madagascar 3: Europe's Most Wanted
2012
6,9 123 tys. ocen
6,9 10 1 123401
6,4 35 krytyków
Madagaskar 3
powrót do forum filmu Madagaskar 3

Jak myślicie? Czy ta piosenka pojawi się w tym filmie? Byłoby fajnie to usłyszeć.

davis3

Zdecydowanie niefajnie byłoby usłyszeć, ale co kto lubi.

ocenił(a) film na 5
davis3

Kiedy słyszę tak idiotyczne piosenki to zaczynam wątpić w rasę ludzką.

Anthrax91

Nie czujesz się sexy?

ocenił(a) film na 5
Slowianin

Słuchając tego kawałka zdecydowanie nie.
Czuje się zażenowany jak prymitywny jest ten utwór, a tekst i teledysk to spektakularne dno.
Może to ma być śmieszne?Nie wiem, nie mój humor, nie mój gust muzyczny mimo że słuchałem różnych nurtów muzyki elektronicznej.

davis3

Trzy razy nie, dziękujemy.

ocenił(a) film na 5
davis3

ja tam jestem na tak ;d
piosenka jest dobra, a ludzie ktorzy twierdza inaczej sa bez kregoslupa

Shanks1337

Dzięki, kolego! Wreszcie ktoś porządnie o tym rozumie, a nie to co inni!

davis3

"Porządnie" to rzecz względna w muzyce. Czasem mam ochotę trzasnąć talerzem o ścianę jak słyszę grafomańskie teksty w piosenkach Pitbulla. Szczególnie nienawidzę "Back in time", która jest antypromocją "Facetów w czerni 3". Niemniej znam osoby, które uważają tego typu muzykę za "porządną" i szanuje wasze zdanie.

ocenił(a) film na 5
DonDominik

przez chwile balem sie ze napisales "back in black" ACDC a tego bym nie wybaczyl ;pp

Shanks1337

Wszelkie gatunki rocka nie są mi obce. Moim zdaniem ta muzyka ma duszę, a samo AC\DC nie jest być może moim ulubionym zespołem, ale uznaje go za legendę.

DonDominik

A ja lubię tą piosenkę! :)

użytkownik usunięty
davis3

Oby nie, nie mam zamiaru słuchać w filmie tej kretyńskiej piosenki.

Nie podoba ci się ten utwór, a nie chcesz usłyszeć w tym filmie??? Proszę bardzo, nie słuchaj tego i nie oglądaj!!! Ta piosenka musi tu być!! Obowiązkowo!

użytkownik usunięty
davis3

ja też lubię tą piosenkę i jest naprawdę fajna ale gatunki rocka nie są mi też obce lubie ACDC i Queen

użytkownik usunięty
davis3

Spadaj facet, dlaczego obrażasz akurat mnie, skoro inni też wyjaśnili, że to jest durnota dla plebsu?

ocenił(a) film na 9
davis3

Byłoby fajnie. :P Lubię tą piosenkę.

ocenił(a) film na 8
davis3

Czy w was słoń trąbą wyrżną ? Przecież to animacja straciła by urok gdyby obok genialnego ''Wyginam śmiało ciało'' wybrzmiało to to to.

rasta_man

czyli afra w cyrku(po ang.i like to move it/afro circus)

davis3

CO???!!! LMFAO???!!!
Z jednej strony tak (pasi do Julka), z drugiej nie (taka komercyjna piosenka.... :/).