PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449935}

Mój przyjaciel Hachiko

Hachi: A Dog's Tale
2009
8,0 190 tys. ocen
8,0 10 1 189666
7,0 23 krytyków
Mój przyjaciel Hachiko
powrót do forum filmu Mój przyjaciel Hachiko
aneta.kal

to jest Akita Inu. Tez mi sie podoba :) Dlatego tez mieszka teraz ze mna ;D ma nawet ten sam kolor :)

użytkownik usunięty
madeleine0072

ehh też chciałabym mieć Akite Inu.. ;)

ocenił(a) film na 10

Nie umniejszając tej rasie i jej zdolności empatii + uczuć w stosunku człowieka, na świecie jest mnóstwo psów w schroniskach, które nie mają praktycznie szans nawet na odrobine szczęścia czy wolności...

Tak więc naprawdę nie rozumiem osób, które potrafią dać często grube pieniądze po to żeby mieć psa hodowlanego. O Akita Inu nawet nie wspominam. Uwierzcie mi, pies odratowany ze schroniska również potrafi okazać wdzięczność (chociaż może się to wydawać nieprawdopodobne)..

ocenił(a) film na 8
stev1989

tak może masz racje, ale wydaje mi się że najlepiej mieć psa od szczeniaka, w tedy dobrze go znasz

ocenił(a) film na 7
aneta.kal

I co z tego? Pies zabrany ze schroniska potrafi się zmienić niewyobrażalnie w ciągu kilku tygodni... Jeśli zabierzesz psa ze schroniska będzie patrzył na ciebie jak na bohatera. Wiem bo sam mam psa ze schroniska.

ocenił(a) film na 8
madeleine0072

zazdroszczę :) też bym chciała takiego pieska ale czytałam że za bardzo nie tolerują te psy małych dzieci

aneta.kal

To są psy o ciężkim charakterze,tylko dla doświadczonego hodowcy, trochę żałuję bo sama bym chciała akitkę ale po moich doświadczeniach z trudnym psem nie piszę się na to ;)

mUnIeCa_2

Akita jest bardzo trudnym i upartym psem. Ale jest też bardzo wiernym przyjacielem(no i pięknym)