PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792243}

Mój piękny syn

Beautiful Boy
2018
7,3 54 tys. ocen
7,3 10 1 54284
6,2 62 krytyków
Mój piękny syn
powrót do forum filmu Mój piękny syn

Jestem ciekaw tej kontynuacji popularnego serialu The Office. Ze starej obsady wrócą jednak tylko Steve Carell i Amy Ryan zatem zakładam, że serial skupi się po prostu na związku tej dwójki i ich dalszych losach. Chalamet zapewne zagra ich syna. Chętnie zobaczylbym jednak np. Dwighta w jakimś cameo.

Bob_Calos

That's what she said !

ocenił(a) film na 8
Bob_Calos

kontynuacji? o czym ty bredzisz?

ocenił(a) film na 7
tolerancja91

To jest kontynuacja amerykańskiego serialu The Office.

poohatchful

ale trolle. to nie jest kontynuacja the Office :D

ocenił(a) film na 6
peggy0sue

jak to nie o0

ocenił(a) film na 7
peggy0sue

jest

ocenił(a) film na 8
peggy0sue

Pewnie, że nie jest. Bohaterowie nawet inaczej się nazywają, ale po co z durniami dyskutować

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 8
poohatchful

a film oglądałeś w ogóle, czy tylko tak gadasz dla głupiego gadania? to historia na podstawie dwóch książek autobiograficznych... nie ogarniam takich głupich ludzi, którzy się mądrzą, a gówno wiedzą w temacie

ocenił(a) film na 7
tolerancja91

oglądałem, to jest kontynuacja the office

ocenił(a) film na 8
poohatchful

potwierdzam, kontynuacja

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

Potwierdzam, to kontynuacja The Office. Ktoś pomylił nazwiska bohaterów.

ocenił(a) film na 8
marinho

przepraszam bardzo, ale kto? :D scenarzyści? niniejszego filmu czy może serialu x lat temu? jakby ktoś cały czas nie zauważył ten film opowiada historię prawdziwą, osadzoną w prawdziwych miejscach i z tymi samymi personaliami... matko, nie myślałam, że ludzie na tej stronie są tak nierozgarnięci... naprawdę się rozczarowuję coraz bardziej filmwebem

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

Byc moze pomylily Ci się filmy. Ten to genialna kontynuacja serialu The Office.

marinho

To film na podstawie powieści, nie ma żadnego związku z serialem.

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 8
Increibla

Potwierdzam. Film rozwija najwazniejsze watki serialu The Office US

marinho

Wy naprawdę chyba coś bierzecie...

ocenił(a) film na 8
Increibla

Ja też potwierdzam, to jest kontynuacja The Office. Szkoda, że Dwighta nie było.

miss_obscene

Marne trolle

tolerancja91

Przecież w ostatnim sezonie Micheal i Holly zmienili nazwiska w ramach żartu i teraz zrobili i tym film. Nic nie jest pokrecone

użytkownik usunięty
Bob_Calos

Co xd

Bob_Calos

Rewelacyjny sequel. Cieszę się, że postanowili kontynuować historię z serialu The Office.

Bob_Calos

Za mało Creeda jak zwykle.

Bob_Calos

Jeśli nie widziałam w ogóle The Office, dużo stracę jeśli pójdę do kina na Beautiful Boy?

ocenił(a) film na 8
speculation

nie, bo ten film nie jest żadną kontynuacją serialu... mam wrażenie, że ludzie, którzy piszą w tym wątku sami mają problem z ćpaniem

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

To jest kontynuacja The Office. Może to Ty powinnaś coś wziąć jeśli nie widzisz tak oczywistych nawiązań?

użytkownik usunięty
tolerancja91

Musisz być duszą towarzystwa na imprezach.

ocenił(a) film na 8

nikt się nigdy nie uskarżał... a organizowane przeze mnie imprezy czy wyjścia wspominano nawet po latach, ale rozumiem, że ty masz w tym względzie większe doświadczenie

użytkownik usunięty
tolerancja91

Nie mogę ci pomóc. Jestem koniem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
obstawpojare

to samo pomyślałam, widząc twój avatar :)

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

tolerancja91 pytam z ciekawości: zrozumiałaś już że to był żart, czy potrzebujesz kolejnych 4 lat?

ocenił(a) film na 8
luizagradel

Dobrze się czujesz? Polecam odwiedzenie specjalisty

ocenił(a) film na 4
speculation

W filmie są liczne wątki, które odnoszą się wprost do wydarzeń z serialu, więc polecałbym obejrzenie chociaż ostatnich dwóch sezonów, żeby mniej więcej się połapać.

ocenił(a) film na 9
maciekab

Cały seans czułam mocne nawiązanie do Stanleya i jego słynnego BOY HAVE YOU LOST YOUR MIND?

ocenił(a) film na 8
delicatepl

Hehe. Dokladnie. Stanley dobrze to podsumowal.

Bob_Calos

to najpiękniejszy troll jaki widziałam.. :D i to taki łączony

dauntless

That's what she said!!!

ocenił(a) film na 7
Bob_Calos

Niby spoczko ten sequel, ale jednak trochę szkoda, że Michaelowi i Holy jednak nie wyszło :( Dobrze, że widziałam The Office, bo inaczej dużo rzeczy w Beautiful Boy by mi umknęło. Twórcy ciągle nawiązują w mniejszy lub większy sposób do serialu, więc warto nadrobić.

Btw. Dwight pojawił się w scenie po napisach, widocznie nie zostaliście do końca :)

Martii_chan

toż to piękne jest co piszesz :D świat potrzebuje więcej takich komentarzy..

ocenił(a) film na 6
Martii_chan

Booooooooże Krasinski miał cudne cameo, w ogóle jako film sam w sobie średni, ale każde cameo to 10/10, tu nawet jest Ryan czaicie to

Bob_Calos

Włączyłem film czytając wasze zachwyty nad tym jak udana jest to kontynuacja The Office i się srogo zawiodłem... Niestety, reżyser nie udźwignął potencjału jaki niósł ze sobą temat życia Michaela i Holly, bardzo oklepane żarty, tylko cameo Dwighta i Jima podnoszą ocenę całości. Szkoda, że nie skorzystali z Creeda, myślę, że idealnie wpasowałby się w scenie spotkań AA

ocenił(a) film na 7
Bob_Calos

Mały easter egg! W jednej ze scen, młodszy syn Michaela ma koszulke z napisem "Angry tuna"! Ewidentne nawiązanie do ksywki Jima :D

ocenił(a) film na 10
Leia_Organa_Solo

nie wiem czy zauważyliście to ale obecna żona Michaela to jest była żona Roberta Californii. Szkoda, że nie wyszło mu z holly ale druga żona wydaje się ze bardziej do niego pasuje

ocenił(a) film na 8
Bob_Calos

Obejrzałam film i mogę potwierdzić, że jest to kontynuacja the office. Byłam bardzo wzruszona.

ocenił(a) film na 6
Bob_Calos

Także potwierdzam. Bardzo udana kontynuacja serialu "The Office". Steve Carrell udaje poważnego ojca.

Rasiak015

Bardzo udana kontynuacja The office, cieszą liczne nawiązania do serialu: w jednej ze scen jedzą buraki, wiadomo z czyjej farmy.