PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1297}
7,2 26 tys. ocen
7,2 10 1 26009
6,8 20 krytyków
Love Story
powrót do forum filmu Love Story

Muzyka

ocenił(a) film na 10

Muszę przyznać, że muzyka z tego filmu jest najlepszym soundtrackiem w historii kina - ma tyle pasji i emocji. Z całą pewnością kompozytor zasłużył na Oscara.

użytkownik usunięty
Shae_Lynn

Mp3
Zna ktoś adres skąd można mp3 ściągnąć
aa
a
a
a
a

ocenił(a) film na 8

Mam soundtrack!
Własnie dziś(a właściwie wczoraj) koło południa kupiłam sobie ścieżkę dźwiękową z tego filmu i muszę powiedzieć,że jestem absolutnie zachwycona! Polecam tę płytę wszystkim,ma w sobie mnóstwo magii i nie sposób sluchać tych brzmień obojętnie.Arcydzieło muzyki-wogóle.Słucham tego bez przerwy już od jakichś 12 godzin!

Wonderwall_2

Ja też mam ścieżkę dźwiękową
Zupełnie niedawno buszując po jednym ze sklepów muzycznych natknąłem się na muzyke do"Love Story".Nie mogłem się powstrzymać od kupna,mimo,że na oku miałem inną płytę.Muszę jednak powiedzieć,że było warto.Wspaniale się słucha.Francis Lai zasłużenie dostał Oscara za kompozycje do tego obrazu.Polecam wszystkim,zwłaszcza fanom filmu.

ocenił(a) film na 10

ten am temat
Ja ściągnęłam mp3 z Audiogalaxy, która to już nie działa od jakiegoś czasu. Aczkolwiek posiadam dwie wersje tematu przewodniego z "LS" i zainteresowanym mogę przesłać. Proszę o kontakt przez "Moja strona".

ocenił(a) film na 7

niee
Nie znam ale tez bardzo podoba mi się piosenka z tego filmu..j
ak juz znajdziesz to daj znac ;)

użytkownik usunięty
Shae_Lynn

Love Story - SoundTrack
Czy ktoś mógłby przesłać listę utworów wchodzących w skład soundtracka w/w filmu. Z góry dziękuje!!!