Lubie takie klimaty obejrzany bez żadnej przerwy. Bliźniak aktora z filmu Venon :) tu gra i mała Rihanna xd
Ocena 10? Naprawdę lepszych filmów nie oglądałaś czy to aż takie arcydzieło? Czy jak mniemam tak się znasz na filmach?
A my rozmawiamy o gustach? Bo ponoć o gustach się nie dyskutuje. Co dla ciebie jest piękne, dla mnie może być brzydkie. Więc nie pouczaj ludzi jak mają oceniać i co lubić :)
Mnie nawet jak się film podobał to wiem, że oglądałem dużo lepsze i nie daję mi 10, bo to oznacza film bez sakzy, arcydzieło, jakich powstaje stosunkowo mało, ale nie pouczam, broń Boze, tyle, że może być to mylące dla innych użytkowaników, którzy w zalwei filmów wolą sprawdzić opinię zanim zasiądą do filmu. Pozdrawiam :)
No raczej pouczasz :) Ja nie patrzę na opinię innych, tylko czytam fabułę filmu i jak ona mi przypasuje, to oglądam. Jeśli w trakcie czuję, że nie mój klimat, to wyłączam, bo szkoda czasu. A jak dobrze spędziłam czas przy filmie, to daję wysoką ocenę, bo czemu nie :)
Myślałam, że mnie zaczynasz atakować, bo większość ludzi w necie tak robi, ale widzę, że zachowałeś się z klasą :) Pozdrawiam
Mnie to przeraża ta agresja teraz i w necie i w realu, zazwyczaj o jakieś pierdoły, Ty również przedstawiłaś w normalny sposób swoje argumenty, a nie nawrzucałaś, żę inaczej interpretuje poziom oceniania.
Staram się od jakiegoś czasu panować nad emocjami, odetchnąć, pomyśleć na spokojnie i wtedy odpisać, bo kiedyś to nie było takie proste. Za dużo jest hejtu i nic dobrego z takich dyskusji nie wychodziło. A jako, że powinnam być rozsądna w moim wieku, to staram się odpisywać na spokojnie, w miarę, na tyle ile się da :D
Dziękuję za piękny komentarz o gustach i guścikach daje 10 wtedy kiedy film mi się podoba od początku do końca jak kiedyś będą karać za tą ocene to będę pamiętał. Pozdrawiam.
Jak spotykam się z przejawami takiej ignorancji (eufemizm) to nie tylko d.... mnie boli. Dorzuć jeszcze kilka maści.
A powiedz mi jak oceniasz film Uncharted czy dla Ciebie film nie zasługuje na 10 ? Jeżeli nie to bez obrazy ale polecam kreskówki sobie włączyć.
ooo nie widziałam tego filmu, nawet o nim nie słyszałam. Znaczy się tytuł kojarzę z gry. Akurat lubię tych aktorów i zapisuję film na listę do obejrzenia :)
NO właśnie Uncharted to taka kreskówka, więc słabo trafiłeś. Dla mnie 10 to Lot nad kukułczym gniazdem, Zieolna Mila, Skazani na Shawshank, Zapach kobiety. Jesli słyszałeś w ogóle o takich filmach. A co jest złego w dobrych kreskówkach? Np. Króle lew animowany to dla mnie 10.
A Uncharted, niezły film przygodowy, ale przehajpowany jak Szybcy i wściekli i nie ma za dużo wspólnego z grą, dlatego ode mnie 6.
XD uncharted na 10, ciekawe za co, przeciętny film na 6/7, jeżeli ktoś ocenia każdy film który mu się względnie podoba na 10 to nie powinien wystawiać ocen
Pozatym sprawdziłem jakie filmy oceniałeś więc widzę że masz pojęcie o kinie jak fan disco polo o muzyce, jak można nie widzieć w tym filmie bzdur fabularnych typu, gość którego ścigają rozpala ognisko w miejscu które można wypatrzeć z plaży gdzie zostawił im kartkę xD