Jak wyżej, wiadomo cokolwiek o jej pojawieniu się w filmie? To moja ulubiona bohaterka z bajki(tylko z niej znam ligę), właśnie ją sobie przypominam i coraz bardziej się obawiam o przedstawienie takiej ilości freeków. Szczególnie o nią i Marsjanina.
Jeśli mieliby iść zgodnie z komiksem i bazową 6cio osobową Ligą to Hawkgirl nie będzie. Ja mam nadzieje, że na etapie projektowania kostiumów nie wpadną na pomysł by Marsjanin łaził w krótkich spodenkach i fioletowym płaszczu. Nie obraziłbym się gdyby wyglądał tak http://daniel-morpheus.deviantart.com/art/Martian-Manhunter-260729330
A jakby mieli dodać kogoś na 7 postać to pewnie daliby cyborga, bo teraz po zrestartowaniu świata DC (i wchłonięciu części wydawnictwa image) liga liczy właśnie 7 osób. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern (Hal Jordan), Flash, Aquaman, Cyborg. Marsjanina też tam nie ma, ale podejrzewam, że dojdzie na ósmego niebawem. http://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/04/jim_lee_justiceleague_team_big.j pg Ps: Strój Supermana w Man of Steel, jest oparty na tym z obrazka, brak czerwonych majtek, przypomina pancerz itd. Więc stroje reszty pewnie też będą na tym oparte. Wonder Woman wygląda też mniej wieśniacko. Z boku obrazka są i Atom i Green Arrow i Hawkman, więc może pobocznie coś się pojawi w innych filmach serii.
Gdzie tam masz te postaci? Na górze po lewej jest Deadman. Są tam oprócz tego jeszcze Atom, Firestorm, Hawkmen i Green Arrow. Reszty nie znam
Black Canary jest pod Hawkmanem.
Booster Gold jest na dole po lewej.
Jest jeszcze pod Black Canary taka kobieta która mi przypomina She-Rę z kreskówki
Po lewej na dole jest Firestorm. Booster Gold nie ma ognia zamiast włosów :D. Ta po prawej to na pewno nie Black Canary. Nie pasują ani włosy ani ubiór.
No chyba że tak. Ale Canary ma blond włosy. Lepiej sprawdź sobie w internecie czy nie ma kobiety z Ligi z blondami włosy.
Jest jeszcze Power Girl ale ona też mi nie pasuje. Wydaje mi się że włosy są białe ale mogę się mylić.
Dlatego mi nie pasuje :D Nie potrafię rozpoznać tej postaci. Najwidoczniej jej wcześniej nie widziałem.
Już nawet zapomniałem że pisałem tego posta, trochę minęło :D. Dalej nic nie ma o Sokolicy więc póki co wiemy jedno: nie pojawi się w filmowym uniwersum. Na razie. Jeśli chodzi o stroje to póki co się zgadza. Do tego czasu wiadomo już że będzie Cyborg, jego obecność jest potwierdzona. To samo Aquaman i Latarnia. Mamy całą ekipę z linku który podał nam barry4500. Nie wiem tylko co z Marsjaninem. Jestem niemal pewien że gdzieśw necie czytałem jakiś artykuł o jego pojawieniu się w filmach, ale wciąż nie jestem pewien. Mam na niego wielkie nadzieję, bo to z kolei mój ulubiony męski bohater z bajki. Chociaż znając Snydera rozwali tym filmem system. To jeden z niewielu reżyserów w którym zawsze pokładam wielkie nadzieję i prawie nigdy się nie zawodzę :)
Cyborg zastępuje Marsjanina.Wątpie więc czy pojawi się w filmach,może jak filmowe uniwersum DC się rozwinie i będzie udane,wtedy jest szansa.
Flash i Green Lantern na pewno będą, nie wiadomo czy już w Lidze czy tylko gościnnie, ale obaj dostali swoje własne filmy. Latarnia dopiero po 2 części Ligi. S=Kim jest Shazam niestety nie wiem, ale też ma swój własny film :)
Shazam to nowa nazwa Kapitana Marvela ten co ciska piorunami podobnierz to moc dostał od Bogów Greckich http://youtu.be/lvhqWttr6aY
Mam nadzieję że po tej pierwszej fazie filmów zwiększą skład Ligi. Ale póki co ostatni jest zapowiedziany na 2020 rok, więc jeszcze trochę sobie poczekamy.