PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751753}
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 57418
6,6 61 krytyków
Legion samobójców: The Suicide Squad
powrót do forum filmu Legion samobójców: The Suicide Squad

Czy trzecia część tego filmu to będzie The Suicide The Squad?

Tymonello

Hahahaha

Tymonello

Mam nadzieję że ten film naprawi poprzednia część, która oprócz genialnej Margot, była totalnym niewypałem

No i będzie grał
Dżon Sina :)

FILMAN99

A czy suicide squad 2 będzie mial dubbing polski? Bo ptaki nocy nie miały

przemek_nurkiewicz

Szczerze to nie wiem, w jedynce mi się niezbyt podobał bo nie był dobrze zgrany z odgłosami filmu i nie pasował to wielu postaci dany głos polskiego dubbingujacego

FILMAN99

Dlatego oglądałem z napisami

ocenił(a) film na 8
przemek_nurkiewicz

To nie dla dzieci.

ocenił(a) film na 8
FILMAN99

ja go nie widziałem w żadnym trailerze

Tymonello

The Suicide of The Squad - to byłoby nawet niezłe.

szmyrgiel

“ The Suicide of The Squad” niezle mnie rozbawilo :D mistrz!

Tymonello

to nie jest druga część, tylko nowa wersja od Gunna. jeżeli nakręci kolejną, to prawdopodobnie ona będzie miała numerek 2

ocenił(a) film na 10
eguaroc1

Do tej pory wiedziałem że sequel to znaczy kontynuacje, inaczej pisząc jest to druga część filmu "Legionu samobójców" a nie nowa wersja. To że zmieniony został reżyser, nie oznacza że to nowa wersja. Nikt ci nie zabrania tak myśleć. A kolejna część nie będzie miała najpewniej numerka, bo się odchodzi od numerowania filmów. W DC już od dłuższego czasu nie stosuje się numerowania filmów, jedynie zapowiadany na przyszły rok Aquaman ma tytuł Aquaman 2 oraz na 2025 rok Wonder Woman jako Wonder Woman 3. Cały czas nie wiadomo czy powstanie i kiedy Justice League Part Two. To trzy przypadki nadania numerku do filmu. A jakie tytuły będą miały te produkcję, to się dowiemy. Według mnie i tylko wg mnie, Legion samobójców z 2016 jest częścią pierwszą a Legion samobójców: The Suicide Squad jest częścią drugą. Żeby było jasne. Liga Sprawiedliwości Zacka Snydera z 2021 roku jest np przemontowaną wersją filmu Liga Sprawiedliwości z 2017 roku. Nowe wersje to były filmy o Batmanie w reżyserii Christophera Nolana. Odnosząc się do wątku forum, to logiczne byłoby nadanie tytułu 3 części filmu tak jak autor tematu sugeruje pytaniem :-)

Bon_Jovi

dla każdego normalnego jasne jest, że ten film nie ma w tytule "2", bo studio chce się odciąć od filmu Ayera i zrobić "miękki" reboot tej serii. ok, postacie pojawiły się wcześniej, nie negujemy tego, ale to ma być dla nich nowy początek w uniwersum

ocenił(a) film na 10
eguaroc1

Jest też odwołanie w filmie do pierwszej części, więc jest to jak najbardziej druga część. Wonder Woman 1984, też nie miało w tytule "2", a mimo to była to druga część. Jest tak od lat że nie nadaje się numerków kolejnym częściom. Ale w sumie możesz mieć swoje zdanie, ja mam swoje gdzie uważam że to jest druga część. Terminatory też miały być restartami serii, a każda się odwoływała do poprzednich części, poza ostatnią która miała być ostatnią odsłoną, a są planowane kolejne części.

Bon_Jovi

Nadanie takiego, a nie innego tytułu, było ewidentnym krokiem studia, żeby marketingowo odciąć się od filmu Ayera i jego porażki. Co nie znaczy, że wydarzenia z tamtego obrazu zostają wymazane z uniwersum.

eguaroc1

Terminatory natomiast nigdy nie ignorowały oryginalnych filmów Camerona. I nowsze odsłony pomijają wydarzenia z poprzednich, nie znajdziesz nigdzie nawiązań do trójki czy Genisys.

ocenił(a) film na 6
eguaroc1

Przecież nic w TSS nie odcina się od filmu Ayera :D Który - tak nawiasem mówiąc - był sukcesem. W przeciwieństwie do TSS.

Tymonello

Może też być be 3 or suicide squad :)

ocenił(a) film na 7
Tymonello

Too Squad To Suicide

ocenił(a) film na 1
Tymonello

A Suicide Squad

ocenił(a) film na 6
Tymonello

A w Polsce: Legion Samobójców powrót The Suicide the Squad

ocenił(a) film na 9
Tymonello

The best of: Sucide Squad

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Tymonello

Ty śmieszku

ocenił(a) film na 4
Tymonello

Dobre pytanie, trudno na poważnie rozmawiać o tych blockbusterowych gniotach jak się nawet nazywają tak samo

ocenił(a) film na 4
Tymonello

Ja proponuje,zeby trzecia czesc wgl nie powstała po tej katastrofalnej dwójce ale jesli juz mają robic kontynuacje to niech to bedzie ;

THE SUICIDE SQUAD:THE SUICIDE SQUAD:THE SUICIDE SQUAD

ocenił(a) film na 8
marcinpastuszynski

I to jest najlepsze rozwiązanie. Jestem za, a nawet przeciw.

ocenił(a) film na 8
Tymonello

The The Suicide Squad.

ocenił(a) film na 8
Tymonello

Piszę gość co ocenia wszystkie filmy z gwiezdnych wojen na 10...

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 8
Tymonello

Fakt nie zauważyłem autokorekty.