PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190315}

Kronika opętania

The Possession
2012
6,0 49 tys. ocen
6,0 10 1 48714
5,5 6 krytyków
Kronika opętania
powrót do forum filmu Kronika opętania

Oglądałam film jakoś o 3 w nocy, sama w domu, słuchawki w uszach. I ten moment gdy dybuk
mówi po polsku... prawie dostałam zawału serca. I tylko szybka rozkmina - to było do mnie czy w
filmie? :)

ocenił(a) film na 7
eeetsu

Ja też :)

ocenił(a) film na 9
eeetsu

#NONIEMOGE ale to było mocne XD

ocenił(a) film na 6
eeetsu

Słabo dukał i miał niezbyt wyraźną dykcje na moje ;)

AnitaBlake

Bo wyjechał z Polski do Ameryki "za chlebem" i po kilkunastu latach trochę mu się ojczystej mowy zapomniało.

ocenił(a) film na 8
NEMO_999

hehehe :>

ocenił(a) film na 7
eeetsu

Ja zaczęłam myśleć że to ja sobie coś wyobrażam, a jeszcze moja koleżanka zaczęła mnie wkręcać że ona nic nie słyszy :)
Najstraszniejszy moment filmu ;)

ocenił(a) film na 7
Garfrenie

Nieprawda. To było po prostu zaskakujące.

ocenił(a) film na 8
eeetsu

Już myślałam, że jestem jedyna!

ocenił(a) film na 7
eeetsu

heheee.. "daj mi twoje seeeerceee".... Tez mialem taka zjawke, ale jeszcze lepsza - slucham raz sobie na sluchawka jakas muze przez moj sound-system - a tu w przerwach slysze - no do cholery chyba jakies glosy z zaswiatow... i to po rosyjsku! Ke fa? Wylaczylem wszystko i dalej slysze, jak ktos mi cos po rusku nadaje.... A wlasnie bylem po blancie i mysle ze juz mnie kompletnie wzielo w zaswiaty... Dobrze ze po chwili jednak ochlonalem i wydedukowalem - ze moj s-system po prostu skupial jakies fale radiowe - krotkie i mi widocznie lapal jakies tajemne pozycje ruskich rakiet albo okretow podwodnych... Ja pierdykam, az strach sie bac - za komuny to by juz mnie za to pozawijali...

eeetsu

Ja na początku myślałam, że się przesłyszałam z tym polskim ;)

ocenił(a) film na 4
eeetsu

najlepszy moment w filmie :D

ocenił(a) film na 7
eeetsu

Do cb mała ^^

ocenił(a) film na 7
eeetsu

Dokładnie. Jak po raz pierwszy to usłyszałem, sądziłem że to jakiś polski dubbing lub coś jeszcze dziwniejszego.

eeetsu

Też mi oddech na chwilę zblokowało

mielcza

Miałam to samo XD