Czy ktoś orientuje się jaką rolę odegra "Książę William? Bo jak dotąd w zwiastunie nie było
o nim mowy, a jedyne Love-Story na jakie by się zapowiadało, to Śnieżka-Łowca.
Też jestem tego ciekawa. W zwiastunie pojawił się chyba tylko raz u boku Łowcy podczas bitwy. Jest też na jednym zdjęciu.
w 3 zwiastunie, jest moment gdy całuje Śnieżkę, i to nie jest Łowca, właśnie wygląda mi to na Księcia, a szkoda :p
Dupa. To powinien być Łowca, a nie ten śłitaśny książę. Nie pasuje mi. Ech... Wie ktoś kiedy premiera? ;)
Też myślę, że ciekawszy byłby wątek Śnieżki i Łowcy jako pary :D
Mogli by to nawet zrobić w taki sposób, że kiedy Śnieżka pada otruta jabłkiem, Książe William spieszy jej na ratunek .... a tu wielkie nic :D
I wtedy próbuje Łowca ( i tu taka miła niespodzianka ) Śnieżka się budzi :D
Ewentualnie potraktują Łowcę jako mentora Śnieżki - a mentor na koniec filmu pewnie odjedzie w siną dal, już po happy-endzie z Księciem.
Ale jak wynika ze zwiastunu, Łowca sam może się uczyć od Śnieżki - jak gnomy gadają "Masz oczy, ale nie widzisz." - czyli razem polubią zwierzątka.
Odnoszę też wrażenie, że film może nie być typowo przygodowy, ale o wiele mroczniejszy - a tam może już nie być miejsca na zbyt wiele komedii.
Albo Łowca ma "Cierpieć za miliony", na końcu odwalić kitę i do widzenia :P
Zamiast Łowcy mógłby być Wiedźmin :D Film zapowiada się nieźle, zwiastuny nasuwają mi skojarzenia z "Willow" i twórczością Miyazakiego (do tego trochę Władcy pierścieni, Labiryntu Fauna i Robin Hooda Ridleya Scotta).
A spojlery? Nie widziałem jeszcze "Zaczarowanej", a tak popsułaś mi seans ;)
Choć i tak zakończenie byłoby oczywiste :).
no Łowca pomoże jej jedynie uporać się z Królową, ale na tronie zasiądzie już u boku Księcia, ale to spojrzenie Łowcy na Snieżke (w drugim zwiastunie) jak ta mu mówi, że mogą zabić Królową, no no można sobie ich razem wyobrazić:))
ale tak na serio to Książę pojawia się w paru miejscach, raz z Królową, raz jak goni Śnieżkę (ale nie jestem pewna czy to on), jak walczy na zamku u boku Łowcy, no i jak całuje Śnieżkę
a czy mi sie wydaję ale czy w drugim zwiastunie Śnieżka opłakuje jednego z Krasnali?
Śnieżka w trzecim trailerze nad kimś płacze i rzeczywiście to może być jeden z krasnali.
Co do sceny gdzie rozmawiają o śmierci królowej rzeczywiście tak fajnie na siebie patrzą :D
Co do odejścia Łowcy na końcu , to gdzieś czytałam że reżyser już planuje tworzyć kolejną część o ile oczywiście pierwsza część zarobi dużooo :D
Więc miejmy nadzieje że jednak Łowca nie odejdzie tak szybko , bo Chris jest naprawdę fajny w tej roli : D
ciekawa jestem na ile czeci mozna rozciągnąc historię Sniezki? nie wiem czy to dobry pomysł, zeby robic sequele z tego, no ale zobaczymy jaka w ogóle bedzie pierwsza cześć;)
Też myślę, że ciekawszy byłby wątek Śnieżki i Łowcy jako pary :D
Mogli by to nawet zrobić w taki sposób, że kiedy Śnieżka pada otruta jabłkiem, Książe William spieszy jej na ratunek .... a tu wielkie nic :D
I wtedy próbuje Łowca ( i tu taka miła niespodzianka ) Śnieżka się budzi :D
w odpowiedzi na post: Ascelloa
Haha a nie mówiłam :D Chris oczarował Śnieżkę :D
A scena kiedy Łowca pijany mówi do nie żywej Śnieżki :O Płakałam ;<
Film bardzo mi się podobał chociaż zakończenie trochę nie jasne :D Czekam na sequel :D