Czy ktoś czytał kontynuację "Kodu Leonarda Da Vinci"? Czy występuje tam Sophie?! Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję.
Ta ksiazka ukaze sie pod koniec 2006 roku, heh widze ze lubisz Sophie, ja tez ;D
Nie zdziwiłabym się gdyby rola Sophie by się zakończyła... znaczy nie wiem, ale w "Aniołach i demonach" też chyba była jakaś kobieta a w "Kodzie..." były o niej bodajże 2 zdania (ale mogę sie mylić bo "Aniołów.." nie czytałam!)...
Chociaz szczerze bym chciała, zeby Sophie wystąpiła tez w kontynuacji "Kodu..."... czas żeby Robert Langdon uporządkował swoje życie uczuciowe:)
Pozdrawiam.
Ale przecież ta książka została wydana w 2005 roku, można ją już kupić, widziałam w internecie. O co chodzi?
Na pewno nie. "Salomon Key" miał sie ukazać pod koniec 2005, ale niestety przełozono datę wydania na połowę lub ewentualnie koniec 2006. Może widziałaś inną książkę Dana Browna? "Anioły i demony", "Cyfrowa twierdza", albo "Zwodniczy punkt"?
Cóż, nie wiem w takim razie co jest grane. Na www.vivid.pl widziałam tę książkę.
http://vivid.pl/szukaj.php3?pp=1&szukany=Klucz+salomona&x=64&y=8 [vivid.pl/szukaj.php3?pp...]
To widziałeś na vividzie zapewne - a gdybyś umiał czytać to wiedziałbyś, że nie jest to Klucz Salomona tylko jakiś tam wstęp mający na celu nakręcenie klientów i zebranie kolejnej kaski. Czytaj uwazniej do cholery!!!