PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=529}

Kiler

1997
7,7 463 tys. ocen
7,7 10 1 463193
7,2 71 krytyków
Kiler
powrót do forum filmu Kiler

Are you talking to me?!

użytkownik usunięty

Zabawna komedia, czasami żarty sa na niskim poziomie...Ale przede wszystkim doskonała rola Cezarego Pazury, ni zapominając także o innych aktorach. Polska komedia - to powinien być nowy gatunek w światowej kinematografii;-)

użytkownik usunięty

Ten film w Polsce zyskał miano filmu kultowego. Większość tekstów z Kilera używana jest z powodzeniem przez wiele osób do dnia dzisiejszego.

"Zabije cie ty telewizyjny kurwiszonie...juz nie zyjesz":D

Kiler i chlopaki nie placza to najlepsze polskie komedie!!!

użytkownik usunięty
Mizeria

najl;eposze to kurwa to " młode wilki szybka jazsna czinkłecento gwałty na zlecenie i bez " :D

użytkownik usunięty

a gdzie masz chłopcze te "Are" powinno być tylko you talking to me ??

"zabije cie ty telewizyjny kurwiszonie" ogólnie rewiński pazura stuhr i engel odjebali kawał dobrej roboty w tym filmie!albo ten tekst "siara chciał mnie zabić? ten pół debil,ta sklonowa owca ,to gówno w kredensie" albo to "bardzo jego kurwa mać chętnie-engel :)
albo jak engel zajebał siarze w lery i oni się pózniej obudził i powiedzial że go plecy napierdalająi pazura jak powiedział:to "to do tej gorzały" zajebsity film polecam :)

ocenił(a) film na 9
fc_barcelona

1. "ten pół debil,ta sklonowa owca ,to gówno w BŁYSZCZĄCYM DRESIE" a nie "ten pół debil,ta sklonowa owca ,to gówno w kredensie"
2. Englert a nie engel
3. "-Ale mnie nera szarpie!
- Za dużo gorzały!
-Może to i prawda, ale to jest taki ból jakby cię ktoś kijem zajechał"

Tak było :P Znam film na pamięć :P

fc_barcelona

O ile mi wiadomo, to ten aktor nazywa się Englert :P

ocenił(a) film na 8

"You talkin' to me?! HA?! FUCK!"
Tekst made by Robert De Niro:* z kultowego jush "Taksówkarza"... x )))