Witam serdecznie mam takie pytanie. Czy byly plany wyprodukowania kilera 3? Obie czesci
sa juz kultowe ale czy w tamtym czasie nie bylo zadnych planow ani pomyslow na 3 czesc?
Byly proby produkcji czy cos w tym stylu? Nie mowie ze chcialbym nastepna czesc bo to juz
by bylo odcinanie kuponow ale jestem ciekawy tak po prostu
Nie będzie kolejnej części bo Polacy są zbyt zajęci produkowaniem syfu typu Kac Wawa.
Nawet nie piszcie takich bzdur! Bo jakiemuś pseudoreżyserowi albo scenarzyście będzie chciało się profanować tak wspaniałe polskie komedie. Już to widzę 'Trzecim Kilerem' będzie Borys Szyc zaginiony brat Jurka Kilera....a Karolak byłby jakimś pierdołowatym posterunkowym Ryby.
ale si uśmiałęm z tego szyca i karolaka :D
a tak poza tym, to myśl że ze Pazura, Stuhr, Rewiński, Englernt, Koszuchowska, Figura i WĄSKI :) dali by radę i nie ma mowy o kaszanie :)
Słyszałem, że nie będzie Kilera 3 chociaż był w planach, bo Marek Kondrat nie gra już w filmach, a Jerzy Stuhr nie chce grać ról komediowych. Bez Kondrata może by jeszcze coś zrobili, bo nie miał jakiejś wielkiej roli, ale bez Ryby to nie było by to samo.
Podobno Jurka Kilera miałby zagrać brat Pazury , Radosław , a Rybę, Kot. Znam ludzi.
no akurat bez Kondrata potrafię, wyobrazić sobie Kilera, bo miał w sumie epizodyczną rolę i nie rozumiem dlaczego brak Kondrata miałby spowodować że nie powstałaby trzecia część?