Pewnie w filmie jest piosenka Never Say Never Justina Biebera, wiec odradzam ogladanie ;-D
pojawia się na samym końcu, jak pojawiają się napisy. więc szybko na końcu trzeba wyłączyć, ale tak to nie zauważyłem zeby leciał w trakcie filmu
w filmie go nie ma ale polecam ten film wszystkim fanom biebera bardzo fajny szkoda tylko ze ta pi0osenka jest na koncu polecam ten film do obejrzenia w kinie
Czeeeeeeeemu to się Biber wciął!!!!!! aaaaaaaaaaaaa nie mógł go jakikolwiek inny ziomek zastąpić??? Bo kurde piosenka z tego co piszę na końcu jest też feat Jaden Smith kurde to on nie mógł już sam tego zaśpiewać?? Nie długo będziemy otwierać lodówkę a tam Biber!!!
Dokładnie. Dzieci komixxów i demotywatorów. Nikomu ten Bieber nie przeszkadzał, dopóki nie zaczęto tak się z niego nabijać. Słuchacie w większości jeszcze większego gówna, niż te, które on nagrywa, a gadacie, że tak strasznie wam on przeszkadza. Przecież gdyby nie wy i to narzekanie, to bym w życiu o nim nawet nie usłyszał, podobnie jak wielu innych ludzi.
Taaak?
I może powiesz że on ma fajny głos, miły do słuchania?
Wiesz czemu tak się z niego nabijali?
Bo nie miał mutacji, i śpiewa jakby ciąć styropian...
Na film pójdę, ale szybko się zmyje, mam nadzieję, przed napisami
Pzdr dla wszystkich anty-fanów Bimbera :-D
1996? Wszystko jasne. Nie słyszałeś o zasadzie "żyj i dać żyć innym"? W czym przeszkadza ci to, że jakieś 12 latki tego słuchają? Ty nie musisz. To takie burackie podejście i narzucanie swojego, jedynego słusznego w twojej opinii zdania, które jest kopią kopii zdań innych ludzi. parapsychiczna ma rację, to jest dziecinada. Ja mam w dupie czy jego piosenka leci na końcu czy nie. Po prostu nienawidzę tego pokolenia demotywatorów, którzy uważają tę stronę za swoją biblię, a tak naprawdę to banda gówniarzy smęcąca o życiu, którego nie zna.
Dobra nieważne, niepotrzebnie offtopuję.
Ja zawsze oglądam napisy do końca bo zawsze coś może jeszcze być zdjęcia w tym wypadku czy dodatkowa scena jak w Iron Man 2. Tu oglądam sobie spokojnie zdjęcia napisy lecą i kurde Biber!! To mnie wkurzyło bo musiałem głoś wyłączyć.
Nie wiem nie czytałem poprzednich ,,komentów'' , odpowiadam tylko na pierwszy :D Faktycznie głosik tego małego pedałka może zepsuć film ...
Zazdrośnicy , po prostu żal mi was , że nie spełniliście się w życiu i pozostało tylko krytykowanie.
takie małe pytanie mam już 30 lat i mało mnie obchodzi twórzczośc tego młodego człowieka. Ale zauważyłem że na necie tabuny ludzi przypierdalają sie do jego twórczości zycząc mu śmierci i obdarcia ze skóry. Otóż zmotywowany tymi głosami przesłuchałem parę jego kawałków i nie mam im nic do zarzucenia. Justin jest ok. Jeśli nie jesteś w stanie ogarnąć umysłem nie wiem ile on tam ma 12 lat to znaczy że masz 16-18 lat i powienieneś już pomagać mamusi a nie szerzyć zło i nienawiść na necie. Przestań sie przyp* do życia bogu ducha winnego człowieka i zajmij się swoim mało znaczącym mizernym i słabym intelektualnie żebyś nie zasilił kiedyś szeregów meneli na ulicy
Wreszcie ktoś konkretny. Justin ma 16 lat. Nie słucham go, jestem raczej fanką rocka alternatywnego, ale nic do niego nie mam. Ludzie życzący mu śmierci to kompletni idioci, którym najwyraźniej się w życiu nie powiodło i z zazdrości wypisują takie bzdury w necie. Żałosne do bólu po prostu. Jeżeli nie podoba mi się jego muzyka to jej nie słucham, proste. Nie spodziewajcie się, ze w filmie dla dzieci mniej więcej w wieku 7 lat (oczywiście nie mam nic do filmu, bo jest bardzo fajny, ale o ile się nie mylę taki minimalny wiek został nałożony) będzie jakaś poważna muzyka. Ludzie, ogarnijcie się i przestańcie czepiać tego dzieciaka! Co on wam zrobił ?? Ehh.. zazdrość ludzka nie zna granic. Pozdro dla szacuna i dawida2385 ! ;))
;) żeby jeszcze bardziej podkurwić hejterów powiem że ten kawałek z smithem jr. jest całkiem zabawny ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&playnext=1&videos=Twer8rf8qEs&feature =artistob