Myślałam , że mi uszy zwiędną. Nie lubię Biebera. Szczerze mówiąc dobrze, że nie dali "Baby".
ja też za nim hmm.. powiedzmy nie przepadam, ale Jaden Smith ma w tej piosence parę sekund i muszę przyznać że rapowanie mu wychodzi.
Syn Willa Smitha, Jaden który gra w Karate ( Kung-fu ) kid wystąpił w jednym z koncertowych teledysków Biebera ( prywadnie Jaden i Bieber to kumple ). Jaden również śpiewa. Wystąpili w duecie. Podejżewam że to była forma rewanżu. Ojciec Jadena faktycznie wspólnie z Jacke Chanem wyprodukowali ten film. Ponad to istnieją jeszcze inne powiązania. Producentem Biebera jest kumpel Willa Smitha, Usher. Ci wszyscy ludzie, ich dzieci, i podopieczni to znajomi. Jacke natomiast zrobił z filmu reklamowy folder przyjaznych i nowoczesnych Chin. Mimo wszystko film bardzo mi sie podobał. Moja Ocena to 7/10. Najpoważniejszy film z Jackiem Chanem. Młody syn Willa Smitha również dobry w swej roli. Na uwagę zasługuje również reszta chińskich dziecięcych aktorów. Naprawdę super sprawni fizycznie i aktorsko.