PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637846}

José Mourinho. Najlepszy trener na świecie

José Mourinho, o Melhor Treinador do Mundo
2010
7,0 90  ocen
7,0 10 1 90

José Mourinho. Najlepszy trener na świecie
powrót do forum filmu José Mourinho. Najlepszy trener na świecie
agab_10

typowa wypowiedz ch** wiedzącego fana FCB ... The Special One pokazał z nie jedną drużyną co potrafi i osiągał wszystkie możliwe trofea .. a tak więc rada na przyszłość , pierw się zoriętuj co ten trener osiągnął a potem się wypowiadaj ....

nexrap18

Ja wcale nie mówię, że Mourinho jest złym trenerem. Uważam, że nie jest najlepszy i tyle. Było i jest wiele dobrych trenrów np. Ferguson, Wenger, Górski, Guardiola. No i jak się pcha palce w nie swoje sprawy... http://euro2008.blox.pl/2011/08/Skandaliczne-zachowanie-Jose-Mourinho.html.
I wiesz co ten, kto przezywa sam się tak nazywa więc gratulacje...
PS: Dziękuję za "świetną" radę!

agab_10

"Nie jestem najlepszym trenerem, ale lepszego ode mnie nie ma". Naprawdę, ciężko pobić dokonania Mourinho. Prowadził Porto - mistrzostwa, puchar, superpuchar, UEFA i Liga Mistrzów; masa trenerów nie potrafi osiągnąć z teoretycznie lepszymi klubami tyle co on z Porto; niektórzy mówią, że to nie takie trudne, bo przyszedł Villas-Boas i też pozdobywał tytuły w Porto. Ale w momencie przejścia do Chelsea kończą się porównania. Villas nie powtórzył sukcesów "The Special One", który w trzy lata zagarnął wszystkie tytuły w Anglii. A i w Lidze Mistrzów nie kończył w fazie pucharowej. Przeszedł do Interu - niby wielki klub, ale na arenie międzynarodowej posucha od kilkudziesięciu lat. Z Jose zdobyli twa mistrzostwa, puchar, superpuchar i Ligę Mistrzów. Teraz z Realem ma puchar króla, a wątpię że to koniec jego popisów. Obecnie najlepszy trener.
A co do wymienionych przez Ciebie - Ferguson - szanuje, ale przez ćwierćwiecze zdobył tyle samo pucharów za Ligę Mistrzów co Mou w kilka lat; a kiedy obaj siedzieli na ławkach w Anglii, MU zostawał w tyle; Wenger ma ciekawy system ze sprowadzaniem młodych zawodników, ale jako trener to nie bardzo; Górski - widziałaś kiedyś jakiś mecz, który prowadził czy to taki dany przykład, żeby nie zabrakło kogoś z historii futbolu?; Guardiola? Niech podejmie pracę w innym zespole i zobaczymy jak mu pójdzie; bo Rijkaard też wygrywał z Barceloną, a obecnie w czołówce trenerów nikt o nim nie wspomina.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
grzysiek

Właśnie obejrzałem ten film. Do powyższej wypowiedzi dodałbym jeszcze tyle, że nie słyszałem żeby tylu klasowych piłkarzy z różnych klubów wypowiadało się o jakimś innym trenerze z takim szacunkiem i miłością! Nie znoszę też ludzi odmawiających komuś talentu dla zasady! Potrafię docenić klasę Messiego, choć jeśli spojrzeć na reprezentację, to pojawił się ostatnio (EURO2012) tekst w sieci: "Cześć jestem C.Ronaldo. Ja strzelam gole w ważnych meczach, a Messi w sparingach" - i coś w tym jest. Pep Guardiola jest jednym z topowych trenerów, ale odmawiać Mou bycia najlepszym i zaliczać do tego grona co Guardiola, albo do Górskiego z innej epoki, to kpina. Mourinho? - Porto, Chelsea, Inter, Real, a Guardiola i Messi niech pokażą coś poza Barcą, wtedy będzie można powiedzieć, że są najlepsi. Pozdrawiam

agab_10

fan barcelony...tyle...

Megi_29

Małoletni wyhodowany na współczesnych mediach. Budujący własną opinię na tym co przeczyta a nie na tym co sam jest w stanie wywnioskować. W dodatku ci co wtłaczają mu do głowy informacje, sami nie mają pojęcia o piłce. Bez szacunku do ludzi, do futbolu i samego siebie.

agab_10

Boska zazdrość :*

agab_10

Właśnie fan Barcelony i to strasznie widać że jestes zakompleksionym fanem Barcelony

LadyCrazy_

będzie jeszcze bardziej po drugim meczu z Milanem. Farsa w hy