PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580478}

Johnny English Reaktywacja

Johnny English Reborn
2011
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 60966
4,7 19 krytyków
Johnny English Reaktywacja
powrót do forum filmu Johnny English Reaktywacja

zachęcam do wyczekania dłuższej chwili
bo po napisach zaczyna się trwająca ponad 3 minuty scena dodatkowa.

ocenił(a) film na 5
wojtek

tak tak 60 osob ocenilo film ktory dopiero dzis wejdzie do kin brawo no chyba ze 60 osob pojechalo do tajlandi na premioere po tajsku :D

arek2010

Co to ma wspólnego z tematem?

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Nic, po prostu arek jest wyjątkowo głupi i nie umie czytać ze zrozumieniem

arek2010

Światowa premiera była w sierpniu. Może to zagraniczni widzowie korzystający z Filmweba, albo osoby które obejrzały film w sieci.

ocenił(a) film na 5
kkonopacki

w sieci sa same fake'i

użytkownik usunięty
arek2010

Wszyscy wyszli z kina a ja zostałem aż do dodatkowej sceny po napisach końcowych

ja jak zwykle przegapilem :D

ocenił(a) film na 8
wojtek

no nie mów, ja wyszłam z kina. szkoda

ocenił(a) film na 7
wojtek

U mnie w "Grandzie" w Jeleniej Górze wyłączyli film w połowie napisów, na scenę dodatkową zostałem sam ;/ Wiesz niech ktoś mi ja opisze, jeśli można :)

ocenił(a) film na 6
wojtek

To nie scena dodatkowa, tylko niewykorzystana. A szkoda, bo jest świetna, wygląda jak dzieło samego Atkinsona. Jedna z lepszych scen w filmie ;-P

ocenił(a) film na 7
B__Belweder

Teraz do mnie do końca dobiliście .... Niech ktoś omówi tą scenkę, albo bd musiał poszukać jej w internecie

ocenił(a) film na 6
Topola242

W Inecie jej chyba jeszcze nie ma... Musisz iść do kina jeszcze raz ;-P

ocenił(a) film na 7
B__Belweder

Poczekam aż będzie w internecie lub człowiek do dobrym sercu mi ją streści :) Co ko kina "Grand" w Jeleniej Górze ... (słowa wulgarne i obraźliwe zachowam dla siebie).

ocenił(a) film na 6
Topola242

Bez przesady - byłem tam kiedyś na "IJ i kryształowa czaszka" ;-P Było całkiem znośnie ;)

A co do sceny, to nie da się jej streścić. Bo jeśli powiem, że JE przez trzy minuty gotuje, to przecież nic Ci nie powie... Naprawdę trzeba to zobaczyć samemu.

ocenił(a) film na 7
B__Belweder

Idę pokopać w internecie w poszukiwaniu tej sceny :) Dzięki za info

ocenił(a) film na 6
Topola242

Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, ale to bardzo kiepskiej jakości nagranie jest tu:
http://www.youtube.com/watch?v=nhLtRt8I-VQ
Nie widać wszystkiego, dla kogoś kto sceny wcześniej nie widział - niewystarczające...

ocenił(a) film na 5
B__Belweder

dzx za wrzute widze ze niewiele stracilem

ocenił(a) film na 7
B__Belweder

Belweder - niech imię Twoje sławią pokolenia :) Dzięki za filmik

wojtek

Ech, a czulem, ze cos moze byc i mimo to wyszedlem. :( Popieram: niech ktos opisze, co to bylo. :D

ocenił(a) film na 9
Davus

Kilka dni temu weszłam na ten wątek, przeczytałam o tej dodatkowej scenie i postanowiłam, że poczekam (z czystej ciekawości) do końca napisów. I tak włączyły się światła, napisy się pojawiły a ludzie wyszli z sali - zostałam tylko ja i 2 osoby, z którymi wybrałam się na film. Oczywiście przy wyjściu stała już ekipa sprzątająca, która czekała, aż wyjdziemy. Ale my twardo siedzieliśmy:) Gdy już myślałam, że to wszystko to jest jakaś ściema, oczom naszym ukazała się scena, w której to główny bohater przygotowuje kolację.
Podkład muzyczny: "w grocie króla gór" i nasz główny bohater - szpieg krojący wszystko w rytm muzyki Grieg'a.
Po wyjściu z kina w czarną noc towarzyszył mi uśmiech i myśl, że gotowanie w rytm podkładu muzycznego to może być nowe doznanie estetyczne ;)

ocenił(a) film na 7
cherrycrumble

Dzięki za opis sceny :) doczekałem się

wojtek

dobrze wiedziec teraz jak już wyszłam,ale ktoś miał pomysł noo

ocenił(a) film na 7
wojtek

Mam małe pytanko, może ktoś wie: Chodzi mi o piosenke przy której Johnny przyrządzał "coś na wynos" w scence po napisach. Znana klasyczna muzyka ale nie moge jej znaleźć, bo nie jest uwzględniona w ścieżce dźwiękowej.

ocenił(a) film na 8
tomo111

Wybacz. 3 posty wyżej masz odpowiedź, czytaj następnym razem cały temat.
http://www.youtube.com/watch?v=mPdPeqG7bd0&feature=related

ocenił(a) film na 7
hotek

Faktycznie, mój błąd -niedopatrzenie.
Edward Grieg - In the hall of the mountain king
http://www.youtube.com/watch?v=oUL4qtQIEQY

ocenił(a) film na 6
wojtek

scena świetna i przy wtórze równie świetnego utworu "In the hall of the mountain king" Edwarda Griega

ocenił(a) film na 8
kryslav

Scena
http://www.youtube.com/watch?v=_QWcKVALHkk :)