Dzisiaj mam zamiar wybrać się na JC, ale słyszałem wiele złych i dobrych opinii o tym filmie, więc jak jest naprawdę ? podobno efekty 3D są straszne i każdy odradza iść na 3D..
Słuchaj... Byłem na tym filmie z kolegą w piątek... i strasznie się zawiodłem na tym filmie. Film bez większego składu i ładu, nawet dość marne efekty specjalne nie ratują tego filmu. Nie mówiąc już o stosunkowo słabej fabule i i braku jakiegolwiek efektu 3d. Zdecydowanie odradzam... Lepiej pójdź na 'przetrwanie' z Liam Neesonem na czele.
Pozdrawiam
Ciekawa fabuła, zabawne momenty, słodki piesek-potworek, przystojny główny bohater, piękna księżniczka itd, itp... Ale niektóre elementy krajobrazu były tak sztuczne, że płakać się chciało, podobnie jak w przypadku kilku, nieco naciąganych scen. Ogólnie film jest spoko, jednak odradzam kino. Na Twoim miejscu pomyślałabym o "Igrzyskach śmierci".
Film jest bardzo fajny, oglądałem wczoraj i polecam. TYLKO nie idź na 3D bo się nie opłaca, ale to raczej nie wina filmu, tylko mozliwości, jakie oferuje 3D. Generalnie filmy 3D są bardzo przereklamowane, i po prostu jest to chwyt marketingowców. Popieram praktycznie wszystko, co napisał/a szynszylek peb. ;)
jak dla mnie, to jeśli miałabym isc na to jeszcze raz, to w 2d, bo szokoda kasy na 3d, a poza tym jednak radzę obejrzec w domu ten film , bo szkoda po prostu kasy ;)
Ja bylam 2 razy na tym filmie w kinie i nie zaluje. Bardzo fajny film. Zreszta nie wiem po co sie pytasz ludzi czy warto kazdy ma inny gust najlepiej samemu isc sie przekonac, pozdro ;)
Sprawa prosta, jeśli szukasz czegoś nowego, nieznanej historii to odpuść sobie ten film (jak i zresztą 95% współczesnych produkcji). Jeśli jednak lubisz kino rozrywkowe, fantastykę oraz lekki może nieco infantylny humor to śmiało idź do kina - będziesz się dobrze bawić. Jeśli chcesz zobaczyć postać na podstawie, której powstało sporo współczesnych bohaterów - idź do kina (lub do książki). W innym przypadku naprawdę polecam sobie odpuścić bo będzie Ciebie czekać rozczarowanie. Ja oceniłem ten film na 8 - jednak w kontekście danej kategorii filmów (ciężko oceniać we wspólnej skali filmy ambitne oraz nastawione na prostą rozrywkę stąd absurdy ocenowe na filmwebie jednak ocena poniżej 5 jest krzywdząca dla tego filmu). Pozdrawiam.
ogladalam w imaxie, moim zdaniem warto, fabula nie jest moze zbyt wybitna ale film oglada sie przyjemnie, z humorem, oczywiscie kwestia jesli ktos lubi filmy fantastyczne
byłem w piątek we Wrocławiu. Totalnie się zawiodłem, czekając kiedy koniec !!! Brak składu i ładu. Marny, przewidywalny scenariusz w typie: książę uratował królestwo i księżniczkę, żyli długo i szczęśliwie. .. Wydałem 28 zł i powiem tylko tyle,żę dawno nie trafiłem w taki kicz !!!!!!!!!!!!!!!! Liczyłem na coś na poziomie Awatar czy Władca P. a tu coś nieudolnego na wzór Windows Visty ;)))))
Gusta są różne... ja poszłam na ten film nie oczekując niczego... no i podobał mi się bardzo. Taki lekki, familijny niedzielny filmik z humorkiem :) Dla mojego męża z kolei nie za bardzo... oczekiwał chyba czegoś więcej :) Mój syn z kolei stwierdził że wolałby iść na Igrzyska... hehe
Idź bez wachania! Plecam to był super film! U mnie nie było żadnego zawodu. Gusta są różne ale mnie się podabał. Najlepiej pójdź i sam oceń! ;) Ja ci polecam. Super fabuła, zwroty akcji i aktorzy.
Odradzam ja wolałbym zaczekać i iść np. na gniew tytanów albo igrzyska śmierci bo ten film to nie wypał. Ja byłem zmarnowałem 2h życia i 20 złotych.
Zależy , od Ciebie . Wybrałem się , na ten tytuł do kina , bo wygrałem darmowy seans i powiem szczerze , że gdybym nie dostał biletu , to nie poszedł bym na ten tytuł , lekko przynudza , 3D , też nie jest rewelacyjne .Ode mnie takie 6/10 .
Można iść a jeśli jesteś w posiadaniu potomstwa to zabrać ze sobą. Film lekki, przyjemny i nie nastręczający rozterek moralnych ani nie skłaniający do głębszych przemyśleń. W sam raz na trochę niezobowiązującej i całkiem dobrej rozrywki.
Z resztą to tylko nowa wersja "Księżniczki Marsa", którą oglądałem jakiś czas temu i była kiepska. W obecnym wydaniu film zyskuje wiele i jest niezwykle przyjemny. http://www.filmweb.pl/film/Ksi%C4%99%C5%BCniczka+Marsa-2009-543183