mam pytanie czy was też urzekła niesamowita muzyka autorstwa Thomasa Newmana- te kawałki są po prostu niesamowite,"nowoczesna" muzyka klasyczna w najlepszym wydaniu,a szczególnie te smyczki-po prostu ubóstwiam te partie,co troche jest dziwne bo na co dzień słucham raczej techno, hard house czy progressive
Zgadzam się z Tobą, drogi człowieku. Muzyka jest niesamowita i dziwię się, że tak mało osób zwróciło na nią uwagę. Poza tym, niezbyt często się zdarza, żeby ogarnęło mnie wrażenie "pełni"... "Meet Joe Black" ma w sobie to, czego wielu filmom brakuje - tutaj muzyka w pełni współgra z obrazem, nie zawaham się nawet użyć słowa "współżyje"... I jest to współżycie niezwykle pełne, satysfakcjonujące, bez cienia złudzenia, zniesmaczenia czy zawodu... Każda scena spleciona ze wspaniałą muzyką zyskuje swój własny, niepowtarzalny urok, targa zmysłami, zaciekawia, wzrusza, koi... To mieszanka, w której składniki tworzą jedyną w swoim rodzaju całość o niezwykle aksamitnej konsystencji.
nie będe powielać słów magnollium, powiem tylko DOKŁADNIE!
Ta muzyka zajmuje u mnie najważniejsze miejsce, zaraz obok muzyki z Makrokosmosu. Kiedy pierwszy raz ją przesłuchiwałam, leżałam na łóżku i nie ruszyłam się przez bitą godzinę. To było odretwienie z zachwycenia! :)
halo halo bylabym bardzo wdzieczna gdybys przeslala mi muzyke z tego filmu bo juz szuakam i szukam i nie wiem jak mam sobie ja sciagnac wiec bylo by mi bardzo milo jakbys przeslala mi ja na maila;)))pozdro MALAKAI19@interia.pl
A mi się najbardziej podobała muzyczka lecąca w tle napisów końcowych. (Somewhere over the rainbow)
zakochalam sie w tym przez fil nie uronilam lzy jak poszla ale jak poszło somewhere over the rainbow - no coz zakochalam sie . muzyka piekna a i sam film swietny bajka
Zgadzam sie muzyka niesamowita! Juz sobie posciagalam te kawalki.
Film bardzo dobry, Brad Pitt jak zawsze świetny !! :)
Witam
Mam kilka kawałków z tego filmu więc jak ktos chce żebym mu na email wysłał to niech sie odezwie max224@o2.pl
pozdrawiam
Mnie tez bardzo podobała sie muzyka! gdybyś mógł mi rzesłac na e-mila, byłoby super! pozdro. Bea
bea69ta@poczta.onet.pl ; bea69ta@tlen.pl
Joe Black zrobił na mnie ogromne wrażenie!! jestem zauroczona tym filmem! muzyka Thomasa Newmana jest rewelacyjna, nastrojowa i urzekająca i bardzo mi zależy, żeby mieć tą ścieżkę dźwiękową. Dlatego bardzo proszę o kontakt ze mną te osoby, które mogą mi udostępnić poszczególne utwory lub pomogą mi je znależć - mój nr gg 1354872. pozdrawiam
Byłabym bardzo wdzięczna za wysłanie go na lenka_ackles@op.pl or lenka1212@wp.pl. Z góry dzięki!
Plz jak juz tak wysylasz to chyba niebedzie problemem jeszcze domnie ;]
pejooo@poczta.onet.pl
Spoko, spróbuję Wam wszystkim wysłac tylko nie wiem czy przejdzie na maila.Lepiej by było przez gg,ale spróbuję.Albo jak macie kazę to moge udostępnić.Pozdrawiam.
Przykro mi ale pocztą nie przejdzie bo to jest 45 MB.Próbowałam wysyłac pojedynczo utwory ale też nie idzie.Jesli mozecie to podajcie mi numery GG.To juz od Was zależy.W kazdym bądx razie udostepnilam cały soundtrack na kazie jesli ktos chce.Pozdrawiam:))