PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117651
3,9 12 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Witam
ma pytanko...czy jest szansa ze powstanie 2 cześć tego filmu?
pozdrawiam
DJ DARECKY

ocenił(a) film na 4
DJDARECKY

Na pewno bd 2 część :) Jest to film na podstawie książki a niedługo ma wyjść 2 część książki :D więc możemy się spodziewać 2 części !

zozol_3

W Anglii jeszcze w tym roku wyjdzie 2 cz. książki

DJDARECKY

co do 2 części filmu to bym na to nie liczył Film nie zwrócił kosztów produkcji a w takich przypadkach producenci stawiają krzyżyk na ewentualnej kontynuacji. A warto obejrzeć ten film?

ocenił(a) film na 4
adzej

Nie przepadam za takiego rodzaju filmami,ale ten mi się podobał :-) Nie powiem czy warto czy nie bo to zależy od gustu :D ale obejrzeć zawsze można :-)

adzej

wg boxofficemojo na film wydano 60 milionow $, a zarobił ponad 144 miliony, wiec ja licze, że jednak bedzie 2 czesc;)

ocenił(a) film na 7
agnes21543

Debiut filmu w USA był słaby, ale koszty produkcji się zwróciły dwukrotnie, więc myślę, że szansa na sequel jest. Ale myślę, że jakiekolwiek prace ruszą dopiero po wydaniu książki, co nastąpi w sierpniu. Tylko, że to nie będzie bezpośrednia kontynuacja. W każdym razie mam nadzieję, że będą rozwijać historię, bo film był naprawdę dobry. Szkoda, że nie odniósł większego sukcesu. Zarobił 156 mln dolarów, podczas gdy Transformers: Zemsta upadłych prawie 900 mln dolarów.

ocenił(a) film na 8
Campbells

Nawet jeśli by miał nie wyjść sequel to przeczytam w ostateczności książkę cz.2, bo film mnie zaciekawił :D

Naitsyrk

Wsiążkę wydano w lipcu i nosi tytuł "Jestem numerem 7"