Film ten propaguje w złym pojmowaniu go zażywanie mefedronu, może to reklama tego specyfiku. Kto kiedykolwiek miał doczynienia z tym specyfikiem szybko skojarzy dlaczego to reklama owego specyfiku. Później Napisze więcej. Z dobrych stron propaguje rozwijanie Mózgu:) napewno się to przyda.
na myśli mam wszystko co związane z tym narkotykiem, ostatnio wychodzi tyle wersji że trudno być na bieżąco
Wersji ? Hahahaha :D To idź się dokształć człowieku, wszak widzisz jaki to jest poważny problem.
Szczerze mówiąc, dobrze, że (jeśli już) mefedron, a nie gałkę muszkatołową, bo były by problemy z delegalizacją tegoż niebezpiecznego specyfiku.
nie widziałam jeszcze filmu ale mefa jest mi znana i hmmm myślę, że jeśli ktoś interesuje się ''narkotykami'' równie dobrze mógłby przypisać pod film działanie naturalnych substancji a mianowicie DMT które wynosi człowieka na całkowicie inny poziom.
mefa to ''zabaweczka'' która nie ma takiej mocy.
polecam się dokształcić a potem wypowiadać się na temat narkotyków, chemii i tego co daje nam natura a potem rzucać takimi porównaniami. aczkolwiek ciekawe, daleko posunięte rozumowanie.
sup3r_51ck polecam obejrzeć film, trailer nie oddaje do końca seansu filmu i tego wszystkiego co można zrozumieć podczas oglądania go. Moje jednorazowe doświadczenie z Mef i wrażenia jakie opisywał bohater, bez problemu można porównać jedno i drugie. W każdym bądź razie do tych którzy chcieli by spróbować zostać głównym bohaterem to jest to zdecydowanie beznadziejny pomysł.
hola hola zaraz zaraz! idąc tym tokiem gdybyś sobie wciągnąć kreskę kokainy byłbyś ''bogiem'' x2 bo mefka to nic innego jak dziadoski substytut koki. d o p a m i n a, ot cały sekret.
a film zobaczę z przyjemnością, przypuszczam, że bez głębszych porównań do narkotycznej ekstazy.
jest pewna różnica w tym wszystkim kokaina trwa dość krótko 1-2h max trzeba dobijać tak że jeśli mówimy o tym specyfiku to mefadron ze swoimi właściwościami długoterminowymi do nawet 3 dni zdecydowanie lepiej pasuje.
Zdecydowanie Film Polecam
myślę, że dyskusja tutaj nie ma już większego sensu zważywszy na to, że było to Twoje pierwsze podejście do mefy, nie wiem jak z innymi narkotykami, nieważne.
cenna rana ode mnie, jeśli przez ''dobijanie'' rozumiesz wciąganie kreski po kresce gdy już ''faza zejdzie'' - podstawowy błąd, zwykła marnacja towaru. :)
Narkotyki dla mnie nadają się na raz i tyle nigdy więcej, tak że dziękuje za rade, ale się obejdzie.
Najbardziej rajcująca w tym wszystkim jest jedna rzecz, po Mefie kokainie można wiele, a weź to zrób na żywo to dopiero wyzwanie:) być takim cały czas.