PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548252}

Jestem Bogiem

Limitless
2011
7,6 348 tys. ocen
7,6 10 1 348364
6,3 59 krytyków
Jestem Bogiem
powrót do forum filmu Jestem Bogiem

Film ten propaguje w złym pojmowaniu go zażywanie mefedronu, może to reklama tego specyfiku. Kto kiedykolwiek miał doczynienia z tym specyfikiem szybko skojarzy dlaczego to reklama owego specyfiku. Później Napisze więcej. Z dobrych stron propaguje rozwijanie Mózgu:) napewno się to przyda.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Marcin_Nauczyciel_B

chyba masz na mysli mefedron...

ocenił(a) film na 9
sawoniewicz

na myśli mam wszystko co związane z tym narkotykiem, ostatnio wychodzi tyle wersji że trudno być na bieżąco

Marcin_Nauczyciel_B

Wersji ? Hahahaha :D To idź się dokształć człowieku, wszak widzisz jaki to jest poważny problem.
Szczerze mówiąc, dobrze, że (jeśli już) mefedron, a nie gałkę muszkatołową, bo były by problemy z delegalizacją tegoż niebezpiecznego specyfiku.

Nicolas

nie widziałam jeszcze filmu ale mefa jest mi znana i hmmm myślę, że jeśli ktoś interesuje się ''narkotykami'' równie dobrze mógłby przypisać pod film działanie naturalnych substancji a mianowicie DMT które wynosi człowieka na całkowicie inny poziom.
mefa to ''zabaweczka'' która nie ma takiej mocy.
polecam się dokształcić a potem wypowiadać się na temat narkotyków, chemii i tego co daje nam natura a potem rzucać takimi porównaniami. aczkolwiek ciekawe, daleko posunięte rozumowanie.

ocenił(a) film na 9
sup3r_51ck

sup3r_51ck polecam obejrzeć film, trailer nie oddaje do końca seansu filmu i tego wszystkiego co można zrozumieć podczas oglądania go. Moje jednorazowe doświadczenie z Mef i wrażenia jakie opisywał bohater, bez problemu można porównać jedno i drugie. W każdym bądź razie do tych którzy chcieli by spróbować zostać głównym bohaterem to jest to zdecydowanie beznadziejny pomysł.

Marcin_Nauczyciel_B

hola hola zaraz zaraz! idąc tym tokiem gdybyś sobie wciągnąć kreskę kokainy byłbyś ''bogiem'' x2 bo mefka to nic innego jak dziadoski substytut koki. d o p a m i n a, ot cały sekret.

a film zobaczę z przyjemnością, przypuszczam, że bez głębszych porównań do narkotycznej ekstazy.

ocenił(a) film na 9
sup3r_51ck

jest pewna różnica w tym wszystkim kokaina trwa dość krótko 1-2h max trzeba dobijać tak że jeśli mówimy o tym specyfiku to mefadron ze swoimi właściwościami długoterminowymi do nawet 3 dni zdecydowanie lepiej pasuje.

Zdecydowanie Film Polecam

Marcin_Nauczyciel_B

myślę, że dyskusja tutaj nie ma już większego sensu zważywszy na to, że było to Twoje pierwsze podejście do mefy, nie wiem jak z innymi narkotykami, nieważne.
cenna rana ode mnie, jeśli przez ''dobijanie'' rozumiesz wciąganie kreski po kresce gdy już ''faza zejdzie'' - podstawowy błąd, zwykła marnacja towaru. :)

ocenił(a) film na 9
sup3r_51ck

Narkotyki dla mnie nadają się na raz i tyle nigdy więcej, tak że dziękuje za rade, ale się obejdzie.
Najbardziej rajcująca w tym wszystkim jest jedna rzecz, po Mefie kokainie można wiele, a weź to zrób na żywo to dopiero wyzwanie:) być takim cały czas.

ocenił(a) film na 10
Marcin_Nauczyciel_B

Jak ktoś ciężko pracuje umysłowo przez lata i stroni od używek to ma lepszy umysł niż przeciętny gość na jakimś stymulancie.