PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544545}
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 204573
6,7 57 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

zostało to ukryte i jednoczesnie pokazane w filmie dla ogarnietych . w scenie kiedy szuka kibla i
wreszccie znajduje w galeri przed koncertem ,po wyjsciu z niego widac jak piotr łuszcz drapie sie
po zgieciu w ręce i opuszcza koszule, odrazu na mysl przychodzi heroinka . jest to mozliwe w
jednym z wywiadow abradab mowi ze z czasów kalibre zarabiali z plyt i koncertwo naprawde dobre
hajsik a mimo to magikowi nie starczało . dab mowi ze niewie na co on ta kase wydawal i tu sie
wydaje wszystko czarno na bialym . heroina go zabiła

ocenił(a) film na 7
colamusie

Gratuluję uważnego oglądania. Ty na poważnie?

ocenił(a) film na 6
Kuba1812_1996

_1996 tu przestałem czytac

ocenił(a) film na 7
colamusie

Po pierwsze. Skąd masz pewnośc,że drapanie się po zgięciu to oznaka ćpania?
Po drugie. Dopuszczasz opcję,że wydawał hajs np. no nie wiem... na panienki,chlanie albo jeszcze coś innego? Czemu akurat hera?
Po trzecie. Jeśli w punkcie pierwszym masz rację to i tak to tylko film.
Po czwarte. Co ma do rzeczy mój wiek?

ocenił(a) film na 6
Kuba1812_1996

Hajs Magika szedł na palenie. To co pokazali w filmie to fikcja. Magik był ciężkim kolesiem. Każdy kto go znał ci to potwierdzi.

ocenił(a) film na 7
colamusie

Magik nie bral hery ...
tekst z plus i minus
" Czy grzeje doktorku?
Nie, w żyłę nie daje, Ta marihuanę palę,
Ścierwa tez nie wale
Pytania, odpowiedzi, to jest jak spowiedź, ja
Ja już nie mogę, tak bardzo się boje "

ten argument przytoczony przez Ciebie jest mocno naciagany .

a Abradab mowil o tzw kwasach , znaczkach nie wiem jak sie dzisiaj na to mowi...

ocenił(a) film na 7
alone_in_the_dark

* ścierwo czyli amfetamina

ocenił(a) film na 6
alone_in_the_dark

dobra nie wczuwajcie sie tak walił here i koniec gadalem z nim wczoraj

ocenił(a) film na 7
colamusie

No to teraz pogazałeś,że jesteś hejterem,pewnie młodszym ode mnie.

ocenił(a) film na 7
colamusie

moze Ty waliles here i cos Ci sie najzwyczajniej pochrzanilo ?

ocenił(a) film na 6
alone_in_the_dark

prawda jest taka ze napierdal.m here codziennie zyly w rece juz nie wytrzumuja to aplikuje je w stopy i jest dobrze

ocenił(a) film na 8
colamusie

Czytajac takie wypowiedzi odnosze wrazenie, ze autor aplikuje sobie w potylice

ocenił(a) film na 5
Azrael_filmweb

manipuluje Wami jak chce, ma racje.

colamusie

Haha, dobry sarkazm nie jest zły ;)
A Kubę zostawcie w spokoju, on tak na prawdę urodził się w 1812 roku (nawet w nicku ma wpisane, nie widzicie?).

ocenił(a) film na 6
colamusie

wreszcie ktoś powiedział prawdę. Na każdym zdjęciu magika widać że bez przerwy jest "czymś" zrobiony. Czy brał here to nie wiem, natomiast przed samobójstwem (według wielu osób) był "skwaszony". Zioło pogłębia depresję o czym wie każdy psycholog zajmujący się uzależnieniami. Prawda jest taka że ten film ma tyle wspólnego z prawdą co zamach smoleński. Magik robił duże pieniądze już z kalibrem. Na tamte czasy naprawdę dobrze na tym wychodzili. Przy nagrywaniu pierwszej płyty PKF mieli ponad 1000 godzi w studio już z góry zapłacone. Scena w której magik wyciąga drobne żeby zapłacić za studio jest po prostu śmieszna. Kozak przedstawiony jak gangster. No nie dziwie się że się zdenerwował.

ocenił(a) film na 7
alexander_the_great

A skąd Ty ku*wa wiesz jaki Magik był przed śmiercią? Nie wiem jak działa trawa bo jej nie palę więc się nie wypowiem,ale weź mi powiedz dlaczego po zdjęciach oceniasz stopień uzależnienia człowieka? Colamusie jest najzwyklejszym trollem,widać to w jego wypowiedziach. I nie PKF tylko ewentualnie PFK. Ręce opadają.

ocenił(a) film na 6
Kuba1812_1996

nie zauwazylem jeszcze jak gimbus mi wypomina literówke kurde ! . beka z ciebie bo o rapie wiesz pewnie tyle co o cipkach

ocenił(a) film na 6
Kuba1812_1996

Chłopcze. Tak się składa że ich znam i wiem co mówię. Gdybyś czaił temat to wiedziałbyś do kogo piszesz:)
Gimbusie

ocenił(a) film na 7
alexander_the_great

"Gdybyś czaił temat to wiedziałbyś do kogo piszesz:)" Ja nawet tego zdania nie rozumiem :P To kim Ty niby jesteś? Jakaś rodzina Magika?

ocenił(a) film na 7
alexander_the_great

wow ... no to się uśmiałem ... "Gdybyś czaił temat to wiedziałbyś do kogo piszesz:)"

powiało grozą , tak trzymaj

ocenił(a) film na 6
alexander_the_great

dokladnie to samo mowil abradab w wywiadzie dla gazety wyborczej mozecie sobie to obczaic na gazeta.pl . i zeby byc taki wysuszony jak on na tych zdjeciach to niewiem ile trzeba palic zioła , i tera calkiem powazka , jak sie jara to wiadomo ze z czasem sie chudnie ale kuRr.wa bez przesady gosciu wygladal jakby nic niezarl tylko czyms sie waszerowal . napierdalal dobry rap ale jeb.c wasze mega podjarki rzecza ktore powinniscie znac przynajmiej z 7 lat temu. ruff ruff!

colamusie

Jak się jara to się chudnie ? buhahahaha. W takim razie czym jest gastro-faza człowieku ?!

ocenił(a) film na 6
suchenz

to pojaraj troche mistrzu a nie tylko ogladasz filmy o narkotykach . i nie mowie tu o jaraniu raz na tydzien na swojej gimbusko studenckiej imprezie

colamusie

Studenckie czasy kolego to ja już dawno mam za sobą, słuchałem magika jeszcze za jego życia. No ale nie o to pytasz , a właściwie stwierdzasz :) Po 10 tygodniach w NL przytyłem 10kg, no ale tutaj też możesz wtrącić swoje "ALE" dlatego odsyłam do literatury naukowej, znajdziesz tam fakty, a z faktami się nie dyskutuje. Faktem jest, że 100% moich znajomych będących w temacie nie raz już o 04:00 nad ranem "wędziło" tosty, przy okazji plądrując lodówkę z innych produktów. Ps. Tak stary nie jestem, żeby nie wiedzieć co oznacza zwrot "Gimbus" ale też nie jestem taki młody, żeby go używać więc pozwolę sobie stwierdzić, że zalatujesz mi tutaj "internetowym trollem"

ocenił(a) film na 7
colamusie

On ma racje ... Marysia to nie amfetamina , i ma rację jesteś trollem

ocenił(a) film na 6
alone_in_the_dark

to gońcie "wędzic" dalej tosty haha

ocenił(a) film na 7
alexander_the_great

po pierwsze ...
Faktycznie , krąży plotka ( podkreślam PLOTKA ) , że Magik wyskoczył - jak to ująłeś - skwaszony ....
Radośnie tej plotce dopinguje Abradab , któremu - wg mnie - najzwyczajnie żal dupe ściska , że film jest o PFK a nie o K44.
Więc taki DAB siłą rzeczy .... złorzeczy filmowi itd. Dziwi mnie to , że kreuje Magika , na kogoś kto nie był nic wart ... tylko ćpał itd...
Tak się nie robi , nawet jeśli się z kimś pokłócisz to kilkuletnia współpraca do czegoś zobowiązuje ... trzeba mieć trochę honoru.

po drugie...
Kogo znasz ? może powiedz wprost skąd masz takie informacje ile zarabiał Magik , Dab czy Joka ?
Skąd Ty to możesz wiedzieć ... co Magik robił z pieniędzmi ? Gdybasz ?

ocenił(a) film na 7
alone_in_the_dark

* btw ... jestem z Katowic , i chodziłem z Magikiem do szkoły . Może nie byłem dla niego kimś bliskim , ale rzeczy , które opowiadasz są totalnie przejaskrawione ... takie echo słów obrażonego jaśnie Abradaba

ocenił(a) film na 6
alone_in_the_dark

Gdybyś znał magika to byś wiedział gdzie wydawał kesz. Badum tsssss
Szkoda energii na jałowe dyskusje. O zmarłych nie mówi się źle ale także nie powinno się przeginać jak w tym przypadku.
Btw. W tamtych latach byłem producentem i znałem ekipy z kielc, katowic i koziej wólki. DO dziś od czasu do czasu spotykam się albo wpadam na kogoś z tamtych czasów. Ja zmieniłem branżę, wielu innych też. Część z nich zrobiła kariery albo "kariery" ale to już inna bajka. Dlatego ja wiem o czym mówię w przeciwieństwie od ludzi z tego forum:) Więc skończmy ten temat konkluzją że film ten ma baaardzo mało wspólnego z rzeczywistością.

ocenił(a) film na 8
alexander_the_great

Taaa zaraz okaże się, ze ktoś mieszkał w tym samym bloku co magik, ktoś pił z nim piwko w knajpie, ja grałem z nim koncerty a jeszcze ktoś inny siedział z nim na ławce w parku. Wogole to 3/4 wypowiadajacych się jest dalekimi kuzynami od stryjecznej ciotki bratowej ojca...... z rodziny Magika he he. Dajcie spokój film jest o Paktofonice a nie historia o życiu jednego goscia

ocenił(a) film na 6
Azrael_filmweb

hej ja mieszkalem w tym samym bloku co magik , pilem z nim piwo w knajpie i gralem z nim koncerty a na dodadatek siedzialem z nim na lawce w parku i CO NAJWAZNIEJSZE WALILEM Z NIM HERE

ocenił(a) film na 8
colamusie

A ja siedziałem z nim na trzepaku jak miał 8 lat i darliśmy z Ciebie łacha patrząc jak zaćpany srasz pod siebie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
colamusie

Troszeczke jestem starszy synku niz Ci sie wydaje wiec wracaj dalej bawic sie w piaskownicy, chociaz nie - tam dzieciaki spuszczaja Ci wpie**ol. Popisz sobie cos jeszcze w necie może Ci ulży

ocenił(a) film na 7
Azrael_filmweb

Spokojnie panowie :) Colamusie to troll,pewnie jakieś dziecko,alexander_the_great to też troll tylko trochę inteligentniejszy bo nie piszę głupot w stylu "wczoraj gadałem z Magikiem"

ocenił(a) film na 6
Kuba1812_1996

niewczuwaj sie juz tak gimbusku p.s nie czytałem

ocenił(a) film na 8
colamusie

Ciekawi mnie czy dalej jesteś takim trollem co 13 lat temu czy trochę chociaż zmądrzałeś xD

ocenił(a) film na 6
kruspl

dzięki za przypomnienie tematu. kiedy to było, masakra xd. Jak widać paru chłopaków się wczuło i całkiem poważnie odpowiadało haha

ocenił(a) film na 6
kruspl

ps. fajne rzeczy cię ciekawią, nie ma co xd

colamusie

magik walił gruchę w ukryciu - tego też nie pokazali

ocenił(a) film na 7
colamusie

BELKOT - PROSZE NIE BRAC AUTORA POSTU NA SERIO TO TROL!