PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544545}
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 204583
6,7 57 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Totalne GÓWNO !!!

ocenił(a) film na 3

Jestem fanem K44, PFK a szczególnie Magika, wczoraj obejrzałem ten film, spodziewałem się wiele... gra aktorów jest żenująca - Dawid Ogrodnik grający Rahima to jakiś niedorozwinięty człowiek z twarzą półdebila i gnoja, prawdziwy Rah wygląda lepiej i zachowuje się zupełnie inaczej, odtwórca Magika - zagrał bardzo dobrze, Fokus - przeciętnie. Generalnie wykonanie tego filmu to największa żenada, mocno okrojona fabuła skrócona do 20% całej prawdy, by było wygodnie dla rodziny Magika i członków Pokahontaz, wątek z K44 niemal nie istnieje, kiepskie zdjęcia, beznadziejna scenografia, ten film można określić jako amatorski.

To jedynie HOŁD dla Magika, w beznadziejnym wykonaniu.

Nie idźcie na to do kina, bo tego nie warto nawet ściągać.

AVE K44, AVE MAGIK !

ocenił(a) film na 7
Zaq

Schuchardt zagrał przeciętnie ? Rapował "Powierzchnie tnące " jak Fokus a to nie łatwe. Co masz na mysli pisząc "fabuła skrócona do 20% całej prawdy, by było wygodnie dla rodziny Magika i członków Pokahontaz," ? "wątek z K44 niemal nie istnieje", To nie jest biografia Magika,pokazanie małej ilości scen z Kalibrem było świadome. Jak możesz ocenić inteligencję

ocenił(a) film na 3
Kuba1812_1996

bo on zagrał debila, a Rah debilem nie jest, jak udowodnił wcześniej przy K44 na płycie K.T.P. oraz z 3X KLAN.

ocenił(a) film na 8
Zaq

no tez mnie to irytowało akcja działa sie w 1998-2000 r. kiedy Rahim przyszedł do maga a tam był joja z dabem i go wysmiali .. dziwne mieli razem kawałek na ksiedze tajemniczej (psychodela) oraz rah z 3x - klan nagrał takze ciekawy psycho rapik w 1997 r. a filmie zagrał toptalnego amatora :D

ocenił(a) film na 5
Zaq

Jak dobrze, że ja nie poszłam do kina na ten film. "Taaaki świetny!" - mówili.

ocenił(a) film na 8
Zaq

teraz te gówno bedziesz musiał przy nas zjesc.

ocenił(a) film na 3
chabek88

ok, ale wtedy was obrzygam.