Ucieszyłem się że tytuł pojawił się na Primevideo. Ale jak można tak zepsuć film i nie dać możliwości obejrzenia seansu z oryginalnym dźwiękiem i napisami?! Na Amazonie jest tylko opcja dźwiękowa z polskim lektorem. Dla mnie zabija to cały film.
dokładnie tak, porażka. dodatkowo ten lektor jest kiepski i strasznie głośny w stunku do oryginalnej ścieżki dźwiękowej
Dokładnie, jeszcze bardziej dobija fakt że amazon reklamuje film na YouTube gdzie puszcza urywki w orginalnej ściezce dzwiekowej z napisami
wlasnie chcialem obejrzec i az sie nie chce wierzyc, ze nie ma dostepnej oryginalnej sciezki dzwiekowej, ani angielskich napisow... to musi byc jakas pomylka... moze trzeba im to zglosic zeby dodali? jakis absurd, zeby w dzisiejszych czasach czlowieka przymuszac do ogladania filmow z lektorem... od lat filmy gdzie gadaja po angielsku ogladam zawsze z oryginalna sciezka i angielskimi napisami i dzieki temu szlifuje sobie ten jezyk, poznaje nowe slowka, jak sie je wymawia i pisze ;) a tu taki amazon wrzuca tylko lektora i polskie napisy i co mam niby zrobic? wychodzi na to, ze czlowiek placi abonament, ale zeby obejrzec film tak jak lubi, musi go i tak sciagnac z torrentow ;)
Też się wkurzyłam. Płacę za Prime a koniec końców oglądałam film na pirackiej stronie z napisami.
W dalszym ciągu bez zmian... Zupełnie to niezrozumiałe, film na do wyboru polskiego napisy, wiec dlaczego po prostu nie wrzucą go z oryginalną angielską ścieżką dźwiękową?
Serwisy streamingowe to nie telewizja która odgórnie Ci narzuca lektora. Tutaj powinien być wybór jak kto chce oglądać a dla Jasona to lepiej się ogląda z napisami. A Twoje hasło jest naprawdę śmieszne że Polak powinien oglądać po polsku bo zalatuje lekką ksenofobią.
no właśnie na Viaplay jest tylko z oryginalną ścieżką, żadnych napisów, żadnych lektorów i to nie pierwszy raz tak na tej platformie bywa.
Nie wiem co za idiota odpowiada za upload na rynek polski, ale powinni go wypieprzyć