Oglądałam wczoraj w TVP 2 ten film. No nie powiem, żeby powalił mnie na kolana, jednak obejrzeć się dało. Szkopuł w tym, że na końcówce przysnęłam. Nie wiem co działo się mniej więcej od momentu, kiedy główna bohaterka położyła się do skrzyni ze swymi nieżywymi przyjaciółmi, by ukryć się przed mordercą. Widziałam jeszcze, jak dźgnął jej półżywego chłopaka nożem w głowę ;P Potem odpłynęłam. Obudziłam się na napisach końcowych.
Pomoże ktoś???
Ta co udawała martwą w tym grobowcu dostała się do samochodu Zombie i rozjechała dziada... Rączki, nóżki i tułów leżały... no... wszędzie...
i z tego co widziałem, węże sobie wyszły z niego... ot tak, po prostu... straszna komedia z tego horroru tak btw ;-)
Dziewczyna wyjeła nóż z głowy chłopaka i cicho wyszła z grobowca. Czaiła sie za ściana na zombie i po cichu chciała do niego podejść i dźgnąc go tym nożem, ale zombie miał jakieś oczy z tyłu i ją widział. Wykazał się niesamowitym refleksem oraz siłą i ja powstrzymał. Pchał sie z nia aż wpadła do innego grobowca [jego?] a on wskoczył za nią. Ona go postraszyła tym talizmanem, on sie skulił wyszły z niego węże, ona oczywiście uciekła wężom, wyszła z grobowca i zamknęła wieko. Wyszła z mauzoleum [a był już dzień] przeszła przez cmentarz na te moczary i znalazła cięzarówkę zombie. Jak to zwykle w takich filmach bywa ciężarówka nie chciała ruszyć, a kto stał jakieś 30 m od niej? Oczywiście zombie, który jakimś cudem wylazł z grobowca. Dziewczyna uruchomiła cieżarówkę na biegu wstecznym i walnęła w drzewo. Zombie do niej podszedł i znowu ja o mały włos dopadł. Dziewczyna uciekła z ciezarówki za krzak, gdzie zombie jej nie widział. Ale trzasnęła gałązka, na którą dziewczyna nadepnęła i ją usłyszał. Podszedł do krzaka w celu zabicia dziewczyny, ale oczywiście dziewczyny tam nie było. Za to gdy zombie bawił sie krzakiem nagle nadjechała jego własna cieżarówka [za kierownicą ta dziewczyna] i go rozjechała. Zombie rozerwało na kawałki [ja napisał albus] i to był tym razem koniec. Jeszcze wylazły z niego węże. Koniec filmu.
Tak nawiasem mówiąc przewidywalny i dość naciągany film. Zombie który bez przeszkód wszystkich dorwał, a akurat tej dziewczyny nie mógł.. mocno naciągane ;D ale fajny film, ogólnie mi sie podobał.
Dziękuję bardzo za odpowiedzi:) Wypowiedź mokfy była tak obrazowa, że wszystko zdołałam sobie wyobrazić;) Dzięki !!! :)))