PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727178}

Iron Sky. Inwazja

Iron Sky: The Coming Race
2019
5,0 7,3 tys. ocen
5,0 10 1 7256
4,5 4 krytyków
Iron Sky. Inwazja
powrót do forum filmu Iron Sky. Inwazja

Co to ma być??

użytkownik usunięty

Oglądałem jedynke ale to jest zupełnie bezsensu, pozbawione jakiejkolwiek logiki prosze mi to
jakoś wytłumaczyć

Spieszę...

Według spiskowych teorii dziejów, zarówno światem jak i galaktyką rządzą tzw. Raptoidzi / Reptalianie / Jaszczuroludzie - nadrasa. Są oni najwyższą formą cywilizacyjną i nad nimi jest, według niektórych, tylko Bóg, lub sami Nim są - to pozostawiam dla każdego. Kontrolują oni tzw. Szaraków ( nam znanych kosmitów z Roswell, Hollywood ) i Rząd Światowy. Summa summarum, rządzą oni ziemią od tysięcy lat przyglądając się i ingerując w losy świata. Wg teorii byli oni inicjatorami lóż masońskich etc. Co za tym idzie, ich przedstawiciele w ludzkiej formie, lub człowieczy zdrajcy ludzkości, sprawowali dowódcze stanowiska - w zwiastunie Prezydent USA i Adolf Hitler.

Mam nadzieję, że cokolwiek naświetliłem. Jeśli zainteresował Cię temat polecam paranormalne.pl

Pozdr.!

użytkownik usunięty
zeicc

Dziękuje za informacje. Bardzo ciekawe, muszę o tym poczytać.

ocenił(a) film na 4

Wg mnie świetny pomysł na kontynuację, a tańczący Putin to już całkowita miazga :D Szkoda, że film dopiero w 2016 :(

zeicc

Trochę mi to pachnie religią scjentologiczną. Oni wierzą w galaktycznego imperatora.

To jest 1 zapowiedź a ty chcesz rozumieć fabułę? Pozdro. Film wyjdzie w 2016 to obejrzysz.

użytkownik usunięty

Oficjalny opis fabuły:

20 lat po wydarzeniach z oryginału, baza księżycowa nazistów stała się ostatnim bastionem ludzkości. Ziemia została spustoszona przez wojnę nuklearną, lecz głęboko pod jej powierzchnią kryje się moc, która może ocalić resztki ludzkości... lub zniszczyć ją raz na zawsze!
Prawda o stworzeniu ludzkości zostaje ujawniona, gdy dawny wróg poprowadzi naszych bohaterów ku przygodzie do jądra Ziemi. Aby ocalić ludzkość, muszą pokonać Vril - starożytną rasę zmiennokształtnych reptilian i ich armię dinozaurów.

Więcej info tutaj: https://www.indiegogo.com/projects/iron-sky-the-coming-race--2

A Hitler podobno poszukiwał wejścia do wnętrza ziemi i był entuzjastą teorii pustej ziemi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hollow_Earth