PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547189}

Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97563
3,8 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Z niektórych źródeł wynika że jest lub ma być, podobno tytuł 2 części to "The Soul", ale czy została ta druga część wydana ? Jeśli macie jakieś inf. na ten temat to proszę napiszcie, jestem bardzo ciekawa.

ocenił(a) film na 8
rose_4m

Nie ma drugiej części, istnieje prawdopodobieństwo, że powstanie, ale nic nie jest pewne ani powiedziane wprost, więc pozostaje modlenie się o to, by się pojawiła ;)

ocenił(a) film na 7
kala321

znane są tylko tytuły następnych części-The Soul,the Seeker.Miała być trylogia.Meyer narazie nic nie pisze.Swoją drogą nie rozumiem dlaczego -.- co ona ma do roboty że nie może napisać 2 częsci? -.-

Dochuu

Po prostu puki Zmierzch jest na topie chce wydać część piątą ,aby więcej zarobić:(
Nie cieszę się z tego faktu ,ponieważ Intruz bardziej przypadł mi do gustu niż saga:/

ocenił(a) film na 8
Dochuu

W zasadzie lepiej, żeby się nie brała za kolejne jeśli mają być bez weny i przemyślenia. Intruz zaskoczył wszystkich pozytywnie, lepiej tego nie niszczyć

ocenił(a) film na 8
rose_4m

Stephanie Meyer coś pisze! Możliwe że to właśnie kolejna część "Intruza"(oby niwe kolejna częśwć Zmierzchu)! Mam taką nadzieję kocham tę książke, jest świetna!
P.S. Informacja pochodzi z jej konta na Twitterze

ocenił(a) film na 8
nadirka15

W jednym z wywiadów mówiła, że będzie kontynuować Intruza gdy skończy pracę na planie filmu. Czyli wynikałoby że obecnie właśnie pisze kolejną część ;) Nic jednak nie zostało jeszcze potwierdzone

ocenił(a) film na 8
kala321

Publicznie często wspomina o tym że będzie kontynuacja, ma powstać trylogia. Poza tym słyszałam gdzieś że jej znajomi i rodzina podali informację o kontynuacji. Podobno Meyer bardzo się wczuwa i zależy jej na książce.
Mam nadzieję że chodzi właśnie o "Intruza", uwielbiam tę książkę.

rose_4m

A ja mam nadzieję, że jednak nie powstanie druga część, bo to już będzie takie naciągane i rozmemłane... "Intruz" był czymś nowym, świeżym... Zakończył się w taki sposób, że już nie trzeba tego tematu ciągnąć, bo to już będzie taki odgrzewany kotlet...

ocenił(a) film na 10
rose_4m

wejdzie sobie tu . to jest już oficjalnie potwierdzone że będzie 2 cześć tu jest wszystko napisane . :)
http://paranormalbooks.pl/2013/02/22/swiat-stephenie-meyer-pracuje-nad-kontynuac ja-intruza/