Z niektórych źródeł wynika że jest lub ma być, podobno tytuł 2 części to "The Soul", ale czy została ta druga część wydana ? Jeśli macie jakieś inf. na ten temat to proszę napiszcie, jestem bardzo ciekawa.
Nie ma drugiej części, istnieje prawdopodobieństwo, że powstanie, ale nic nie jest pewne ani powiedziane wprost, więc pozostaje modlenie się o to, by się pojawiła ;)
znane są tylko tytuły następnych części-The Soul,the Seeker.Miała być trylogia.Meyer narazie nic nie pisze.Swoją drogą nie rozumiem dlaczego -.- co ona ma do roboty że nie może napisać 2 częsci? -.-
Po prostu puki Zmierzch jest na topie chce wydać część piątą ,aby więcej zarobić:(
Nie cieszę się z tego faktu ,ponieważ Intruz bardziej przypadł mi do gustu niż saga:/
W zasadzie lepiej, żeby się nie brała za kolejne jeśli mają być bez weny i przemyślenia. Intruz zaskoczył wszystkich pozytywnie, lepiej tego nie niszczyć
Stephanie Meyer coś pisze! Możliwe że to właśnie kolejna część "Intruza"(oby niwe kolejna częśwć Zmierzchu)! Mam taką nadzieję kocham tę książke, jest świetna!
P.S. Informacja pochodzi z jej konta na Twitterze
W jednym z wywiadów mówiła, że będzie kontynuować Intruza gdy skończy pracę na planie filmu. Czyli wynikałoby że obecnie właśnie pisze kolejną część ;) Nic jednak nie zostało jeszcze potwierdzone
Publicznie często wspomina o tym że będzie kontynuacja, ma powstać trylogia. Poza tym słyszałam gdzieś że jej znajomi i rodzina podali informację o kontynuacji. Podobno Meyer bardzo się wczuwa i zależy jej na książce.
Mam nadzieję że chodzi właśnie o "Intruza", uwielbiam tę książkę.
A ja mam nadzieję, że jednak nie powstanie druga część, bo to już będzie takie naciągane i rozmemłane... "Intruz" był czymś nowym, świeżym... Zakończył się w taki sposób, że już nie trzeba tego tematu ciągnąć, bo to już będzie taki odgrzewany kotlet...