Dla każdego kto może być zainteresowany - we wrześniu 2024 Interstellar ponownie będzie wyświetlany w Polskich kinach. Nie weryfikowałem czy akcja dotyczy wszystkich kin, ale na pewno będzie można go ponownie zobaczyć w kinach cinema city. W Częstochowie będzie wyświetlany w dniu 27 września, być może w innych miastach termin będzie się różnił.
Osobiście nie mogę się doczekać żeby ponownie zobaczyć go na dużym ekranie ^^ Byłem na nim w kinie 10 lat temu, i o ile obraz oczywiście robi swoje, to prawdziwą magię tworzy soundtrack, który w warunkach kinowych stwarza niesamowity klimat. Gorąco polecam każdemu kto ma możliwość się wybrać. Dla posiadaczy kart cinema city unlimited pokaz jest przy tym darmowy!
Zazdroszczę. Mamy w Częstochowie dwa kina cinema city ale brak sal IMAX czy 4DX :/
Dziękuję za tę jakże ważną informację. Sen mi z powiek spędzało pytanie, czy kolega będzie miał ochotę wybrać się do kina.
Od piątku w Poznań IMAX znowu przez tydzień wraca jeden seans o 21:30. Może blisko Ciebie też gdzieś będzie grany?
Myślę że całkiem prawdopodobne jest, że zrobią mini maratony obu części w listopadzie.