PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 124767
5,6 43 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

czy to jakaś pomyłka w podanej obsadzie ?? A jeśli nie to co on robi w w Hulku skoro ta postać znana jest z Iron Man. Nie bardzo znam historie Hulka wiec nie wiem dlaczego tak jest.

Madderdin

tak jest bo to wspólne universum więc Stark się pojawi :)

Madderdin

Tony Stark pojawia sie na końcu filmu. Zaprasza Hulka do swojej grupy super bohaterów. Jest to zapowiedź filmu Avengers, który to ma być nakręcony w 2011 roku.

ocenił(a) film na 4
Bambus_2

Nie ogarniacie tego. W sumie nie wiem o co chodzilo Starkowi na koniec Hulka, ale po pierwsze nie jest tam jeszcze Iron Menem, gada z generalem jeszcze przed wyjazdem do Afganistanu gdzie stworzyl pierwsza zbroje. Zwroc uwage na to co mowi. Woli bron od jakis super zolnierzy. Jako Iron Men byl juz przeciwny broni niszczyl ja a jego firma zaprzestala produkcji broni.

ocenił(a) film na 9
RFLAK9

To polegalo na tym by wkrecic Bannera do Avengers. Potem jest jeszcze druga scena ktorej nie pokazali, gdzies w internecie mozesz ja znalezc, gdzie agenci z Shield rozmawiaja juz nie pamietam z kim ale mowia o Tonym wiec co by oz naczalo ze Fury wyslal Tonego do generala i to ze to sie dzieje prawdopodnie po IM 2.

Magic1997

Akcja IM2 pokrywa się czasowo z akcją Incredible Hulk, co ma lekki sens.

ocenił(a) film na 4
Peeves

Akurat to czy Hulk pokrywa się czasowo z akcja z Iron Mana 1 czy 2 tez nie ma znaczenia bo "2" jest kontynułacją "1". W sensie takim jak np 2 ostatnie czesci Pottera. No ale ch*j z Potterem. Magic1997 możesz mieć racje jeżeli było coś takiego o czym piszesz. Masz może jakiś link do tej sceny końcowej. Jak tak to bardzo bym prosił. Pozdrawiam

Madderdin

Tony Stark makes a brief appearance at the end of Hulk and takes that setup one step further...."We're putting together a team." Geekasm!

ocenił(a) film na 6
Kazioo

Jeżeli bedziecie na tym filmie i nie bedzie tam Tony'ego Starka to radze poczekać do końca napisów ;]

W końcu w Iron Manie też w czołówce na początku był wymieniony Nick Fury, a okazało sie to występem w scenie po napisach ;)

Ade_Er

Po tym jak przegapiłam Fury'ego będę po każdym marvelowskim filmie siedzieć na sali aż mnie wyrzucą.

ocenił(a) film na 8
Madderdin

Hulk, Iron-Man, Kapitan Ameryka, Punisher i jeszcze paru innych bochaterow i superbocahterow nalezeli do grupy o ktorej byla juz mowa w Iron-Manie grupa ta nazywa sie w skrucie S.H.I.E.L.D i wlasnie tak jak pod koniec Iron-Mana Fury zaprasza Starka do tej organizacji tak pod koniec filmu hulk postanawia zrobic z nim to samo:D

kazik_dar

nie S.H.I.E.L.D. tylko Avengers. Hulk i Punisher nigdy nie byli członkami S.H.I.E.L.D. poza tym Punisher nie należał do żadnej organizacji. był wolnym strzelcem :)

loc_dog

Jeszcze tylko brakuje Punishera w S.H.I.E.L.D albo Avengers O_o !!!

MargueriteBlakeney

No tak, trochę to pokręcone a sceny po napisach w Iron man nie widziałem :(
Tylko że to trochę głupie : tajna organizacja superbohaterów :0 jak to pięknie brzmi ;]

P.S. I hulk nauczył sie panować nad swoja super siłą i jest happy end ??

ocenił(a) film na 8
Madderdin

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK KOŃCZY SIĘ HULK!!!!!!!!!!!!!

Czytaj na własną odpowiedzialność!

Hulk nie zabija alter ego Emila Blonskiego.Zostawia go wojsku i ucieka w dzicz...nie umie nadal kontrolować swojej mocy.Ostatnia scena to spotkanie Tony Starka z ojcem Betty...przed napisami.

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Po napisach nic nie ma niestety...za to przyglądajcie się początkowym napisom(zajefajne).Fani komiksów znajdą tam fajne rzeczy.Ja nie jestem komiksowy a dopatrzyłem się podpisu Nicka Fury.

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

hmm... propozycja wspólnego działania ze strony Starka [ ironmena ] jest skierowana do ojca Betty:) a nie do Hulka.. nawiasem mówiąc przedostatnia scena pokazuje Bruca który powoli zaczyna sie uczyć kontrolować moc Hulka:)
co do filmu mi sie podobał z tym ze zrobiony jest tylko pod fanów gatunku:)

Wojtek_dpo

Przecież Blonski przeżywa. Bruce zaczyna kontrolować swoje przemiany.

Uważam że scena ze Starkiem była świetna. Wygląda na to że Hulk będzie wrogiem - i mi to pasuje. Nie widzę Sałaty w Avengers. Trudno nazwać kogoś kto zabija przypadkiem setki przechodniów i nie ma pamięta nic ze swoich przemian bohaterem.

MargueriteBlakeney

Napisałeś że nie zabija, sorry, nie zauważyłam.

Madderdin

bo tak jest w swiecie komiksów Marvela pewnie zrobią film Avengers jako New Avengers ze Spider-manem i Wolverine

loc_dog

poprawka... Punisher był członkiem Secret Avengers.