PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 124774
5,6 43 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

co robi tony stark w hulku? czyżby iron man również był w tym filmie...

ocenił(a) film na 6
pilek01

dokładnie ^^^ - tez to teraz zauwazylem ^^^, hehe raczej to nie ten film i nie ten aktor xD

Speedfan

uważasz że Robert Downey Jr. przez pomyłkę został wpisany do nowego Hulka? :) bo już się zastanawiałem po co Tony Stark'a tu wpisali hehe.

ocenił(a) film na 6
pilek01

i tu się mylisz że to błąd...
w nowym hulku ma się pojawic iron man czyli - robert downey jr. :)
dokładnie nie wiem o co będzie tam chodzic ale wiem że ma się pojawic...

luqas17

no to jestem ciekawy co tam będzie robić Iron Man, jakoś mi nie pasuje do tego filmu :P

luqas17

znalazłem coś na necie:

"Jak donoszą zachodnie media Robert Downey Jr. (jako Tony Stark, bohater "Iron Mana") pojawi się w epizodzie w filmie "The Incredible Hulk". Wspólna scena Hulka i Irona Mana to podobno pojedynek z Thunderboltem głównym przeciwnikiem Hulka. "

pilek01

być może, ale pamiętajmy że te komiksy Marvel'owskie były ze sobą zawsze jakoś połączone, wiec możliwe ze nie zobaczymy w filmie samego Iron Mana tylko Tony Starka po prostu grającego jakąś tam role w filmie.

pilek01

Tony Stark był jedną z osób które pomagały znaleźć sposób na uleczenie Banera...więc nie dziwne że może się pojawić...

pati_333

niestety nie czytałem komiksów i nie oglądałem w tv, więc nie jestem za bardzo w temacie :P

ocenił(a) film na 6
pilek01

Z tego co mi jest wiadomo pojawienie sie Tonego Starka w "IH" ma stanowić pewnego rodzaju prolog do mającego powstać filmu "Avengers".Ma on ponoć pojawić się aby zaoferować Bruce'owi Bannerowi wstąpienie do nowego teamu który formuje...Osobiście nie zdziwiłbym sie gdyby scena ta miała miejsce zaraz po zakończeniu napisów jak jest to teraz w modzie:P

ocenił(a) film na 6
mat_91

To samo uniwersum, więc pojawiają się z niego bohaterowie w tych samych filmach. I w Hulku nie będzie żadnego thunderbolta.

ocenił(a) film na 6
mat_91

Thunderbolt to ksywka generala Rossa.." "The Incredible Hulk". Wspólna scena Hulka i Irona Mana to podobno pojedynek z Thunderboltem głównym przeciwnikiem Hulka. " tylko ze thunderbolt to nie jest glownym przeciwnikiem hulka tylko abomination.

pilek01

Iron Man pojawi sie Bo to ma byc zapowiedz filmu ''The Avengers';
pozdro :)

mistrz439

miejmy nadzieje żę nie spaprzą tego i zabiorą sie za to porządnie .To moża być niezły film z najlepszymi postaciami marvela.

ocenił(a) film na 7
pilek01

a ja myśle że tony pojawi się jako tony a nie iron man i będzie dostawca broni dla armii

pilek01

no w Ironman pojawi się natomiast NICK FURY

ocenił(a) film na 6
pilek01

Nie pisze Tony Stark/Iron Man więc tylko wnioskować, że Robert pojawi się w jakimś epizodzie i tylko jako Stark.

bobo303

Nie wiadomo nic o Iron Manie, jednak ma wystąpić epizodycznie jako Tony Stark, gdyż Stark fundował badania Bannera. I będzie to epizodyczna rola
Tak samo jak Samuel L. Jackson jako Nick Fury w "Iron Manie". Ciekawe czy też będzie to scena umieszona po napisach.

Grzegorz_Krajewski

ale rola samuela l. jacksona może oznaczaćwstęp do nastepnego filmu.

kaczor_szczecin

Nareszcie! Dotychczas jedyne referencje pomiędzy filmami jakie zaobserwowałam to Jameson mówiący o dr Strange'u w SM2 i Stan Lee mówiący o okularach X-Men w wyciętych scenach ze SM1 (i w ogóle Stan Lee we wszystkich filmach). Gdyby tak jeszcze Nick Fury się pojawił w Hulku ... ;) (Nicka Fury'ego nigdy za mało) Ale skoro się nie pojawi, to przynajmniej mamy Tony'ego Starka! Yay!