kto mi wskarze choć jedną śmieszną scenę w tym marnym filmie.
Po 'Superprodukcji' myślałem że Machulski ma zwyczajną zniżkę formy, ale po obejrzeniu TEGO chyba przeżywa kryzys.
2/10 za dobrą grę Więckiewicza
I ja ze względu na niego dałem 4/10, no i jeszcze za babcie, niestety mieli za małe role żeby ten film uratować.. poza tym ten film to DNO!!!!!!!!!!! szczescie ze nie poszedlem na to do kina! brrr chociaz z drugiej strony moze kobietom podobał sie bardziej...jakby taka komedia bardziej dla nich?
Więckowicz opowiadał historie z wakacji jak był w Szwecji :) może ten szwed nie był zbyt happy, ale dowcip był:) więc dawał kunia;P
Bez przesady film nie był zły, lepiej jeśli ten film zaliczy się do komedi bo chociaż groteskowa historia była, niż do działu fantasy etc..
ja daje 10 na 10!!!!
nie wiem czemu wam sie nie podobal???
smiesznych scen moze duzo nie bylo bardziej bym powiedzial ze to komedia romantyczna. ze smiesznych byl motyw z kubica i z tuskiem no i fajne bylo spiewanie tego darka "nie moge ci wiele dac:)" ja daje 10 na 10 pozdrawiam
Śmieszny to tylko tytuł Filmu .To nie komedia tylko- nie wiem co to jest
Machulski zdolny a taki gniot coś nie tak.
Nie będę wymieniał scen, ale powiem tyle: Więckiewicz :) Od momentu jak się wkurza w kuchni na nazwanie jego firmy komórką aż do końca on jest jedną wielką śmieszną sceną :) Dla mnie zagrał kapitalnie, bez niego ten film rzeczywiście byłby średni, a tak na pewno będę do niego wracał.