PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468065}
6,2 88 tys. ocen
6,2 10 1 87684
5,7 43 krytyków
Ile waży koń trojański?
powrót do forum filmu Ile waży koń trojański?

kto mi wskarze choć jedną śmieszną scenę w tym marnym filmie.

Po 'Superprodukcji' myślałem że Machulski ma zwyczajną zniżkę formy, ale po obejrzeniu TEGO chyba przeżywa kryzys.

2/10 za dobrą grę Więckiewicza

ocenił(a) film na 4
HETMAN_3

I ja ze względu na niego dałem 4/10, no i jeszcze za babcie, niestety mieli za małe role żeby ten film uratować.. poza tym ten film to DNO!!!!!!!!!!! szczescie ze nie poszedlem na to do kina! brrr chociaz z drugiej strony moze kobietom podobał sie bardziej...jakby taka komedia bardziej dla nich?

użytkownik usunięty
HETMAN_3

Więckowicz opowiadał historie z wakacji jak był w Szwecji :) może ten szwed nie był zbyt happy, ale dowcip był:) więc dawał kunia;P
Bez przesady film nie był zły, lepiej jeśli ten film zaliczy się do komedi bo chociaż groteskowa historia była, niż do działu fantasy etc..

HETMAN_3

film nie jest dobry, ale rozbawila mnie scenka z Robertem Kubicą

ocenił(a) film na 10
HETMAN_3

ja daje 10 na 10!!!!
nie wiem czemu wam sie nie podobal???
smiesznych scen moze duzo nie bylo bardziej bym powiedzial ze to komedia romantyczna. ze smiesznych byl motyw z kubica i z tuskiem no i fajne bylo spiewanie tego darka "nie moge ci wiele dac:)" ja daje 10 na 10 pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
HETMAN_3

Tekst babci o Saharze w ZSRR wymiata :D

ocenił(a) film na 3
kamiljk

Wyjątkowo głupi akurat - od kiedy Sopot był w ZSRR??

ocenił(a) film na 3
HETMAN_3

Nic mnie nie smieszyło, niestety.
Dla 3/10

ocenił(a) film na 1
HETMAN_3

Śmieszny to tylko tytuł Filmu .To nie komedia tylko- nie wiem co to jest
Machulski zdolny a taki gniot coś nie tak.

ocenił(a) film na 8
HETMAN_3

Nie będę wymieniał scen, ale powiem tyle: Więckiewicz :) Od momentu jak się wkurza w kuchni na nazwanie jego firmy komórką aż do końca on jest jedną wielką śmieszną sceną :) Dla mnie zagrał kapitalnie, bez niego ten film rzeczywiście byłby średni, a tak na pewno będę do niego wracał.