Czy już coś wiadomo na temat tego, kto zagra Finnicka? Boję się, że popsują moją wizję na
temat niego. Jest to moja ulubiona postać z całej serii i mam nadzieję, że wybiorą przystojnego i
dobrze grającego aktora. Są jakieś wieści na temat tego?
A Wasze jakie są ideały? Kto powinien według Was go zagrać? :D
U mnie to chyba tak:
1. Grant Gustin
2. James Gaisford
3. Garrett Hedlund
4. Alex Pettyfer
Gdzieniegdzie można przeczytać, że zagra go Sam Claflin.
Niestety jeszcze nie wiadomo kto zagra Finnica. Codzienne wchodzę na fanpage Igrzysk Śmierci na FB i sprawdzam czy coś się o nim przypdkiem nie pojawiło. Na razie cisza...
Dla mnie, idealny Finnic to Grant Gustin ♥ :)
U mnie jest na pierwszym miejscu <3
Sposób bycia tego aktora to po prostu... *-*
Idealny, wyśniony Finnick :D
Dokładnie! Czytając książkę, wyobrażałam sobie Finnicka tak jak wygląda Grant Gustin mimo, że był dla mnie jeszcze wtedy nieznany. Mam nadzieję, że to właśnie jego wybiorą ;D :*
Grant Gustin i tylko on, po prostu ideał! No proszę, jakie zgodne jesteśmy. Wiadomo, że Grant był na castingu i przesłuchaniu do tej roli, ale powiedział, że "twórcy tak naprawdę sami jeszcze nie wiedzą czego szukają", hm. Byłoby cudownie gdyby go zagrał, ale niestety w to wątpię.
A ja nadal jestem za tym by Finnicka zagrał Garrett Hedlund. Gdy czytałam książkę tak właśnie go sobie wyobrażałam.
Jak dla mnie to tylko Garrett Hedlund jako Finnick Odair. On się po prostu nadaje :-)
http://www.imdb.com/title/tt1951264/ tu pisze, że p r a w d o p o d o b n i e (rumor-plotka) Finnikiem będzie Sam Claflin...
ja mam tylko nadzieję, że jednak NIE będzie to Sam Claflin. Zupełnie mi nie pasuje do roli Finnicka.
A mi on nawet pasuje. Bez urazy, ale jest on 100 razy lepszy od Granta czy Alexa, którego kocham, ale jako Finnicka bym nie strawiła.
Zgadzam się - Claflin to nie jest mój wymarzony Finnick, ale pasuje mi o wiele bardziej, niż większość typów, które padały na forum.
Mamy potwierdzenie, że Finnicka zagra Sam Claflin. Nie widziałam z nim żadnego filmu, więc na temat gry aktorskiej nie mogę się wypowiedzieć, ale wizualnie nawet pasuje.
Chrzanić Finnicka. Wybór Johanny to porażka. Enobarię i Cashmere grają o wiele atrakcyjniejsze kobiety, a Johannę? Ech...
tak naprawdę, to nie ma co oceniać wyboru aktorów, dopóki nie widzieliśmy filmu, możemy się okazać mile zaskoczeni
Chryste, nie chodzi o to żeby aktorka była atrakcyjna. Czy w książce jest jakakolwiek wzmianka o tym że Johanna jest piękna? Było coś o jej ciele i tylko tyle. Moim zdaniem Jena to naprawdę dobry wybór, jeśli chodzi o kwestię wizualności. Co do aktorstwa... Widziałam tylko Sucker Punch, a jej rola tam wymagała jedynie ładnego wyglądu, więc nie będę jej oceniać. Jednak postać Johanny jest trudna. Jej osobowość jest skomplikowana, szczególnie w ostatniej części trylogii... no ale zobaczymy jak się sprawdzi ;]
Ja chciałam żeby Finnicka zagrał Daniel Sharman (grał m.in. w Teen Wolf i Immortals), ale ten Claflin może się okazać całkiem niezły
Eeej. To też byłby genialny wybór. Serialowy Isaac (Teen Wolf) pasowałby jak ulał :D
A była wgl taka możliwość? Był na castingach? Słyszałam, że Derek z Teen Wolf - Tyler Hoechlin też się ubiegał o tą rolę :D
W sumie ten Sam nie jest taki zły. Jestem nawet zadowolona. Mogli dać gorszego. A w 'Piratach z Karaibów' nawet mi się podobał. Pasuje na Finnicka, choć niektórzy byliby lepsi :/