Jak myślicie co będzie??
Ja bym wolał żeby było więcej akcji, a wy??
Więc muszę przeczytać książkę żeby wiedzieć co będzie,jak będę się nudził to kupie i przeczytam
Więc za pewne wolisz Gale'a też go lubię, ale Petta tak się dla niej poświęcił zrosztą Gale sam to przyznał że Katnis wybierze Petta'e właśnie z tego powodu (mówił to w piwnicy Tigris)
Wiem Katnis zachowała się nie w porządku w stosunku do obydwu całuje się z Petta a póżniej Gale'em kłóci się z nim o Pette a jak on cierpi to się na nim wyżywa i nagle tak kocha Gale'a obydwu mi szkoda ale i tak lubię Katnis i wolę Pette
Ludzie, moze zaznaczajcie jakoś spoilery, co?
Ja akurat cała trylogie przeczytałam juz dawno, ale jeśli ktoś np. zaczyna kosoglosa (albo jest na 1 lub 2 części) to moze nie chce znać niektórych faktów przed przeczytaniem?
Ja wchodzilamna fora o książkach (i na filmwebie tez trochę czytałam o igrzyskach) i znalazłam kilka w ogóle nieoznaczonych spoilerów, które totalnie zepsuly mi czytanie. To strasznie wkurza, wiec oznaczajcie spoilery, proszę. :)
Nie bierz tego do siebie, ale wydaje mi się, że ktoś kto nie czytał całej trylogii raczej nie wchodzi na temat "Co będzie w 3 części" :)
Racja. Taki temat może zainteresować kogoś kto przeczytał trylogie, ale może kogoś kto zaczął kosoglosa. Chociaż znam osoby, które byłyby zdolne trafić tutaj po przeczytaniu pierwszej części, naprawdę.
Ogólnie nie chodzi o ten temat. Po prostu chciałam przypomnieć o zaznaczaniu spoilerow, w każdym temacie.
I tu się z Tobą zgadzam, też miałam wątpliwą przyjemność kiedyś dowiedzieć się, że "jaka szkoda, że główny bohater umiera"... Ludzie to jednak czasem nie myślą...
Dokładnie. Kiedyś na forum natrafiłam na komentarz w stylu: ,,super film, cieszę się ze Katniss bedzie z ...(imię), ale szkoda ze .... i ... zginęli. "
Komentarz nie był oznaczony jako spoiler. I jak tu się nie zdenerwować?
Kurcze nie chcę czytac tych komentarzy :D jestem dopiero na 50stronie trzeciej czesci, ale pozostale dwie - SUPER !
Czy tylko mnie ciekawi, jak tę rolę odegra Peeta? On jest z natury spokojny, to będzie dla niego wielkie wyzwanie zagrać takiego hmmm złego to chyba za duże słowo ale coś w tym stylu :)
Mam nadzieję, że te najbardziej poruszające momenty odtworzą tak, że poczuję to samo co w czasie czytania. Niechby trochę od siebie dodali coś w prologu bo czułam neidosyt co do Peety i Katniss na koniec/