Gardzę antysemityzmem i uważam go za pożywkę dla rozchachranych prostaków, sapiących z ekstazy, gdy coś powypisują. Specjalnie na potrzeby tego postu zanurzę się jednak w ich sposób myślenia o wszelakim żydostwie.
Gdy patrzę na dzisiejszych polskich internautów, to coś mi się w środku skręca. Kręcicie, zgrzytacie, kwiczecie, jak to cały świat ma głęboko w czterech literach Polskę! I jeszcze to wyzywanie z braniem na celownik kogokolwiek, kto wejdzie wam w słowo! Wypi***alaj komucho! Do Izraela! Jak śmiesz pluć na Polskę, sterto gówna! Śmierdzący zdrajco! Świat zobaczył Idę? Zżydziałe Hollywood! Zaraz każdy będzie robił filmy o tym, jak to Polacy wszystkich mordowali! Zrobiono nas w capa NIE PIERWSZY RAZ w naszej historii!
A jak postrzegacie żydostwo? Ma o wszystko pretensje i ciągle kwiczy o dalsze odszkodowania wojenne! Jak Polacy. Uważa się za najbardziej poszkodowany naród świata, więc wszyscy mają być na klęczkach, w czasie gdy Żydki sobie nieprzerwanie poprzeklinają! Jak Polacy. Wszędzie, gdzie pojawi się nawet epizodycznie o nich wątek w sztuce/kinematografii, węszą zamierzony spisek przeciwko swej najjaśniejszej, brudnej świętości! Jak Polacy. Wszystko, co zaczną czytać/oglądać, zrobią nie dla przyjemności, lecz dla szczegółowego ostracyzmu i osądu dzieła. Jak Polacy. Zalewają nas propagandowym, martyrologicznym gównem! Jak Polacy. Mają KUR*A O WSZYSTKO PRETENSJE! Jak Polacy. GODZINAMI KWICZĄ O SWEJ POSZKODOWANEJ HISTORII! Jak Polacy. JA PI**DOLĘ, PLUJĄ NA WSZYSTKO I ZE WSZYSTKICH ROBIĄ SWYCH KATÓW! Jak Polacy.
Niewiele się różnicie od tego swojego żydostwa poza tym, że wasza zeszmacona ofensywa ideowa ogranicza się do popołudniowego kwiczenia na forach przed kompem, zamiast wyjść ponad to.
Koniec mojego chwilowego, potrzebnego wniknięcia na potrzeby postu w upośledzony styl myślenia antysemitów. Czekam na wasze słowne wyprawianie mnie do Izraela.
Aktualnie czytam Gregoroviusa 'Wędrówki po Włoszech". Jest tam rozdział "Zydowskie ghetto w Rzymie". To co Włosi wyrabiali z Zydami, jakie krzywdy, zbrodnie i poniżenie - to aż strach czytac. I co? I we Włoszech cisza, jakos Zydzi we Włoszech nie robia takiego filmu o getcie w Rzymie, ale polskojęzyczni zydzi MUSZĄ zrobić film ida, zeby sobie dogodzić i przy okazji maksymalnie poniżyć polaków.
Ciągle na jedną nutę...
Nie warto ci rozsądnie odpowiadać.
Wiesz, co zrobili Żydzi z Państwa Islamskiego z zabytkami sztuki? To aż strach patrzeć! Dotąd tylko palili ludzi, ścinali głowy - normalka. Ale żeby... Młotkiem !!!
Żydzi z państwa islamskiego?? chyba się przejęzyczyłeś, ale nie znam szczegółów, wiem że islamiści spalili muzeum - straszna barbaria.
Większość cennych eksponatów jumnęli jankesi w 2003. Pamiętam film Illuminati (chyba 5. częśc), jak amerykanie rabowali z muzeum w Bagdadzie butelki i amfory z dżinami, niezła jazda... ciekawe po co im te dżiny, chyba jako wunderwaffe w dalszej globalizacji pod berłem juesejów i ... hm, no wiadomo
Szalom! Chyba się nie doczekasz na swoją odprawę do ziemi obiecanej, nawet filmwebowe trolle wiedzą że tam takich głupków nie wpuszczają. Zalecam picie melisy, dużo spacerów na swieżym powietrzu i odstawienie alkoholu - szkodzi na wrzody żołądka.