PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 360729
6,6 35 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Podobne filmy

ocenił(a) film na 7

Jw. Wymieńcie. Chodzi mi zwłąszcza o film,w którym policjant mający infiltrować srodowisko kibiców, wciąga się w tą zabawę.

ocenił(a) film na 1
balech

Granice tożsamości. Film dużo lepszy od bajkowego GSH.

ocenił(a) film na 9
Millwall

spadaj na bambus millwall, hooligans to zajebisty film.

ocenił(a) film na 1
paraiba

Dla dzieci a głównie dla nastoletnich dupeczek. Ale nie dla kibiców.

ocenił(a) film na 10
Millwall

Millwall wielki kibic sie znalazł. tak patrząc po Twoim nicku kibicujesz Millwallowi? bo to by tłumaczyło dlaczego nie lubisz Hooligans.

ocenił(a) film na 10
_nowa_

jeszcze dodam: Millwall dziecko to chyba ty jesteś skoro dajesz opowieścią z narni 10/10 i do ulubionych. nie zebym miał coś do opowieście ale to dobre dla dzieciaków

ocenił(a) film na 1
_nowa_

Po pierwsze, skoro nie masz nic do "Opowieści...", to dlaczego krytykujesz ową dychę? To tak logiczne jak babskie gadanie w czasie okresu (zresztą nie tylko).
Po drugie, co to za sformułowanie "wielki kibic"? Nie mam zamiaru rzucać swoimi liczbami, bo na necie to każdy może być kozakiem, ale mogą przyjąć założenie, że są one większe od 99% internetowej społeczności kibicowskiej.
Po trzecie co to za wtręt, o tym, że jako kibic Millwall mam nie lubić "GSE"? Co to ma do rzeczy? FF opowiada o innej ekipie nienawidzącej chłopaków z The Den a jednak dostał ode mnie zasłużoną dychę, o co się więc pultasz?
Po czwarte wreszcie - często zdarza Ci się zwracać per "dzieciak" do starszego od siebie?

ocenił(a) film na 10
Millwall

a skąd wiesz że jesteś starszy? nie wiem przyjebujesz sie do tego filmu za nic i ciekaw jestem dlaczego?

ocenił(a) film na 1
_nowa_

Wiem, że jestem starszy bo piszę z sensem. A moją argumentację znajdziesz w innych tematach, nie będę sie kilka razy powtarzał.

ocenił(a) film na 7
balech

Polecam Football Factory ;) (nie ma niestety infiltracji, ale film bardzo dobry)

ocenił(a) film na 8
szamo26

Do Millwall
Jakbyś chciał wiedzieć tak wygląda środowisko kibiców w Anglii , film jest na podstawie opowiadań głównego przywódcy GSE ---> patrz wikipedia .

ocenił(a) film na 1
C_ronaldo1078

Film nie może być "na podstawie opowiadań głównego przywódcy GHSE" z jednego prostego powodu - nigdy nie było takiej ekipy jak GSE.
Nie wiem co pisze na ten temat wikipedia i niespecjalnie mnie to interesuje. Wiem doskonale, że nie ma on praktycznie nic wspólnego z rzeczywistością.

ocenił(a) film na 6
balech

Hehe nie wiem Millwall dlaczego się kłócisz z ludźmi, którzy wiedzą tyle o kibicostwie co zobaczyli w tym filmie. Prawda jest taka, że to jest bajka dla dzieci i nastoletnich dupeczek - Frodo w roli hooligana haha. A inne filmy to jeszcze The Firm(2 wersje są), Granicę Tożsamości, Cass.

balech

NIKT NIE WYMIENIŁ FILMU" SKRZYDLATE ŚWINIE" PL POLECAM!

ocenił(a) film na 8
londontown

Wiem, jak wygląda środowisko kibiców sam chodziłem na mecze, widziałem. Jednak teraz głównie chodzi o narkotyki, mamy przykłady z Krakowa. Jednak 'Hooligans' przedstawia to tak jak jest, dla mnie nic nie mogę do tego dodać. Nienawiść, zemsta, śmierć, wszystko czego trzeba.