Jw. Wymieńcie. Chodzi mi zwłąszcza o film,w którym policjant mający infiltrować srodowisko kibiców, wciąga się w tą zabawę.
Millwall wielki kibic sie znalazł. tak patrząc po Twoim nicku kibicujesz Millwallowi? bo to by tłumaczyło dlaczego nie lubisz Hooligans.
jeszcze dodam: Millwall dziecko to chyba ty jesteś skoro dajesz opowieścią z narni 10/10 i do ulubionych. nie zebym miał coś do opowieście ale to dobre dla dzieciaków
Po pierwsze, skoro nie masz nic do "Opowieści...", to dlaczego krytykujesz ową dychę? To tak logiczne jak babskie gadanie w czasie okresu (zresztą nie tylko).
Po drugie, co to za sformułowanie "wielki kibic"? Nie mam zamiaru rzucać swoimi liczbami, bo na necie to każdy może być kozakiem, ale mogą przyjąć założenie, że są one większe od 99% internetowej społeczności kibicowskiej.
Po trzecie co to za wtręt, o tym, że jako kibic Millwall mam nie lubić "GSE"? Co to ma do rzeczy? FF opowiada o innej ekipie nienawidzącej chłopaków z The Den a jednak dostał ode mnie zasłużoną dychę, o co się więc pultasz?
Po czwarte wreszcie - często zdarza Ci się zwracać per "dzieciak" do starszego od siebie?
a skąd wiesz że jesteś starszy? nie wiem przyjebujesz sie do tego filmu za nic i ciekaw jestem dlaczego?
Wiem, że jestem starszy bo piszę z sensem. A moją argumentację znajdziesz w innych tematach, nie będę sie kilka razy powtarzał.
Polecam Football Factory ;) (nie ma niestety infiltracji, ale film bardzo dobry)
Do Millwall
Jakbyś chciał wiedzieć tak wygląda środowisko kibiców w Anglii , film jest na podstawie opowiadań głównego przywódcy GSE ---> patrz wikipedia .
Film nie może być "na podstawie opowiadań głównego przywódcy GHSE" z jednego prostego powodu - nigdy nie było takiej ekipy jak GSE.
Nie wiem co pisze na ten temat wikipedia i niespecjalnie mnie to interesuje. Wiem doskonale, że nie ma on praktycznie nic wspólnego z rzeczywistością.
Hehe nie wiem Millwall dlaczego się kłócisz z ludźmi, którzy wiedzą tyle o kibicostwie co zobaczyli w tym filmie. Prawda jest taka, że to jest bajka dla dzieci i nastoletnich dupeczek - Frodo w roli hooligana haha. A inne filmy to jeszcze The Firm(2 wersje są), Granicę Tożsamości, Cass.