Zacznijmy od tego że tytuł filmu boheterki której nie ma. Bez sensu, rozumeim że chcieli anwiazac do 1 czesci ale mogli wymyslic cos inteligentniejszego.
Nie urazajac nikogo, a co wy o tym myslicie?
chodzi tu raczej o komerche.wiesz..honey juz wszyscy znają i jak ktoś widzi tylko tytul filmu `honey 2` to inaczej się rzuca w oczy
wlasnie obejrzalem trailer - wystarczylo zmienic studio rodzicow wstawic inna aktorke za matke honey z cz.1ej i tytul moglby byc jakikolwiek bo ten film rzeczywiscie w niczym nie nawiazuje do cz.1ej
[SPOILER] Nie. Jakaś laska siedzi w poprawczaku i matka Honey wyciąga ją z niego i zatrudnia w studiu którego założycielką jest właśnie Honey.
Ale to i tak bez sesnu bo się mija z fabułą 1 -.-
Bo gdzie jest Honey.... mogli tytuł zmienic.... niestety film cienki i słaby w porównaniu do step up gdzie część 1 i 2 genialna 3 dobra a 4 bedzie beznadziejna.... przypomina street dance 1 ktory tez jest totalnym dnem całe szczęśćie że street dace 2 zapowiada się dobrze:)
a mi się film podoba :)
może do końca nie nawiązuje do cz.1, ale mimo to jest ok...
racja. Poza tym niech ktoś mi wyjaśni jakim cudem Louis jest na castingach do tego programu jak też bierze w nim udział? jakaś chora sytuacja, chyba reżyser tego nie przemyślał.
Fakt, dziwnie się to ogląda. Taka Honey bez Honey - ale kase zarobili.
Co do Louisa i jego byciu w jury, to być może takie zasady konkursu,że w eliminacjach mógł być a potem już nie. Tym bardziej,że jego zdanie było mniej ważne w stosunku do pozostałych 2 osób z jury.
Wiecie co jest najbardziej wkurzające w tym filmie?- fakt, że ten cały "studencik" nie potrafi tańczyć, więc ja się pytam -po co ona tam jest??? rozumiem, że tą role dostał ze względu na wygląd (choć wg mnie jest średni) ale wkurza mnie, że coś takiego pojawia się praktycznie w każdym "nowszym" filmie muzycznym (np.step up 3D). Dlaczego nie mogą dać kogoś kto naprawdę potrafi tańczyć? To jest jakaś nowa moda? Kurcze no co to ma być? Jeżeli oglądam film muzyczny, to liczę na to że potrafią tam tańczyć - a już szczególnie Ci wysuwający się na pierwszy plan.
Może zaangażowali kogoś innego bo Jessica Alba ( Honey ) Była w tym czasie w ciąży ? Nie pomyśleliście o tym ? :)
Jess nie zagrałaby w kontynuacji Honey (tym bardziej z takim scenariuszem). Jest już zbyt znana do takich podrzędnych filmików, zwłaszcza, że to wyszło tylko na dvd. ;)