http://www.youtube.com/watch?v=83OMunaBvqU&feature=youtu.be
Może nie każdego zainteresuje aaaaaaaaaaaaaaaaaale....Seria gier LEGO, to jedna z tych serii gier komputerowych, w którym im dalej tym lepiej. Ostatnie trzy produkcje - LEGO Władca Pierścieni, LEGO DC Super heroes oraz LEGO Marvel to istne perełki. I proszę się nie śmiać ! Wbrew pozorom jest to świetna zabawa dla osób w każdym przedziale wiekowym. Od czasu pojawienia się normalnych dialogów i humorystycznych docinek, gry LEGO to istna kopalnia śmiechu i dobrej zabawy. Po trailerze najnowszej produkcji (zapowiadanej na 2014 rok), należy się spodziewać, że i Hobbit świetnie poradzi sobie w klockowej formie. Nic tylko czekać !
Lego Legolas ! Haha , przednie ;) tak przewijałam co ok 5 min. bo aktualnie nie mam całej 1:30 na film ale z pewnością wrócę do tego. Pytanie co twórcy mają z tymi bananami (?) + kura znosząca (jeszcze nie złote) jajko . Ah, ale świnia w duecie z fortepianem / Sam z misiem i rzucanie Oscarem jest dla mnie bezkonkurencyjne ! Dzięki :)
W gry LEGO gram odkąd wyszedł Harry Potter Lata 1-4. Dzięki za trailer! Zresztą wszystko co tyczy się Śródziemia i LEGO... Jest boskie! ;)