Właśnie teraz jest Hobbit w telewizji i to z lektorem! :) Wreszcie ktoś pomyślał i zrezygnowali z tego
głupiego dubbingu. Teraz Hobbita ogląda się tak jak Władcę
To prawda :P Chociaż lektor zagłusza przepiękną muzykę (może tylko mi to przeszkadza :D)
no miejscami zagłusza, bardzo lubie tego lektora, ale szkoda że nie tłumaczył tego lektor który w tvn był przydzielony do LOTRa.
Hobbita obejrzałbym najchętniej ze Szczotkowskim, niestety nie żyje, ewentualnie z Szydłowskim lub Uttą.
A pewnie czytał Borowiec, nie?
zgadzam się:) jak oglądałam, to też mi go brakowało... już się do niego przyzwyczaiłam:) najlepszy lektor!
W telewizji to pewnie nie w najbliższym czasie :( ale jeśli Cię zainteresuje nocny maraton reżyserskich wersji to będzie w mulitikinach 12.12
Polecam, byłem we wrześniu tamtego roku i było zdecydowanie magicznie. Atmosfera nieziemska, wrażenia niezapomniane :D
Czyli jeden spersonalizowany głos do każdej osoby jest gorszy od jednej osoby do każdej postaci w filmie, nawet kobiecej?
To już wolę oglądać z napisami niż z głupim lektorem,gdzie nie wiadomo kto w ogóle mówi w danej chwili -.-