Bo może coś z niego zostanie w głowie :D Apropos, ile można grać w tą samą grę? Lubię Hitmana, przeszedłem każdą część conajmniej dwukrotnie i powiem szczerze że pierwszą część filmu miło mi się oglądało. Czekając na Absolution, jak i po tej grze film to miła odskocznia :) pozwala by przeżyć nową historię Tobiasa
Gdyby film zrobil bardziej doswiadczony rezyser to pewnie film byłby bardziej mroczny i mial to cos?
A na razie czekam na :
Hitman absolution,Profesional.Hitman Sniper
Challenge?(-:
Kup sobie słownik chłopcze, a potem dopiero bierz się za oglądanie filmów. Może jesteś za głupi, żeby zrozumieć ten film ? ...
Napewno madrzejszy od ciebie i na pewno obejrzalem wiecej filmow od ciebie i nie trace czasu na ogladanie familijnych badziew i tych co niektorzy rezyserzy teraz wypuszczaja na rynek i przestan obrazac ludzi ktorzy joz zrozumieli swoj blad kapisz?
Obrazac? Moze zacznij stosować zwroty grzeczniościowe dzieciaku. Poza tym jak obejrzysz jakis film oprócz W.P to wtedy pogadamy. Kumasz kidzie :> ?
Jaki znow dzieciaku, czy ty wogole wiesz z kim piszesz? pukni sie w glowe i nie wlaz ludzia w tylek madralo!(Kidzie? He he he)
Powiedziałem Ci w swojej pierwszej wypowiedzi, abyś kupił sobie słownik. Proszę uczyń to i wtedy będziemy mogli porozmawiac.
Jakbys nie zauwazyl to juz inni mi pisali o tym slowniku wiec po co sie wcinasz koles?