PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 46 tys. ocen
5,4 10 1 46425
3,2 4 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Jakie momenty wam sie najbardziej podobaja w 3-ce?Bo mi chyba,w kategorii najsmieszniejsze ;) jak sharpay spiewa "i just wanna be with you",czeka na troy'a,a tu nagle kosmonauta :Da ogolem to chyba jak gabriella z troy'em spiewaja "right here right now"

Pani_Nikotka

Heh;]] Ja jeszcze nie oglądałam bo za nim w Łowiczu wyświetlą w kinach HSM3 miną wieki;). Ale już się nie mogę doczekać;D

użytkownik usunięty
Pani_Nikotka

najlepsze są napisy końcowe. nie są może tak samo świetne jak w poprzednich częściach, ale trzymają klimat.

Pani_Nikotka

POCAŁUNEK!! AAAAAAH! czekałam na niego cały film, a tu tylko jakieś cmoki w policzek :P haha! ^^ już zaczynały być MOCNO niewiarygodne ;p

maggie_

Kidy Troy powiedział DO CAŁEJ publiczności, że wybiera uniwerstytet bliżej osoby, z którą chce spędzić resztę życia - płakałam jak małe dziecko...

Jeśli chodzi natomiast o śmieszne momenty to nie potrafię wybrać najlepszego - z całego fimu zrobiła się świetna komedia!
A walc i pocałunek - przecudowne!

"SY" - najlepsza ze wszystkich części!;))

Pani_Nikotka

W całym filmie najbardziej zaskoczył mnie taniec troya w krecącym się korytarzy- świetnie zrobione.....
Napewno ciekawy był moment przemiany Troya i Chada w małych chłopkców ( smiech i zaskoczenie na całej sali;)

Adka777

O tak - przemienienie w małych chłopców to dopiero był pomysł! Widać, że scenarzyści staneli na wysokości zadania i stworzyli fim w pełni godny kina.

Moim zdaniem na uznanie zasługuje też ostatnia scena, tzn. piosenka "High School Musical" - ogarnąć taką grupę ludzi - to po pierwsze, i po drugie stworzyć z nimi tak zachwycającą końcówkę - i znakomity utwór, śpiewany WRESZCIE przez wszystkich (łącznie z solówkami Taylor i Chada, na co czekałam bardzo długo), i układ taneczny! Brak mi słów;))