PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 46 tys. ocen
5,4 10 1 46425
3,2 4 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Czekam kiedy HSM3 będzie na disney channel. Czy może ktoś wie kiedy go puszczą??? Mój kolega mówił, że to już leciało, ale nie chce mi się wierzyć. Możecie napisać mi kiedy będzie leciał ten film w TV, i czy już leciał??? Plisss

PS. Nie piszcie swoich ocen na temat HSM 3, (np.to jest do bani) tylko odpiwiedzi na moje pytania!!! Z góry dzięx!!! :]

Alexandra1986

HSM3 ma najpierw pojawić się w kinach a dopiero potem w tv. data premiery w polskich kinach od 24.10.08r.

ocenił(a) film na 4
Alexandra1986

na Disney Channel, owszem, leciała premiera, ale tylko i wyłącznie piosenek z filmu. Premiera filmu dopiero w październiku.

ocenił(a) film na 1
joashia

HSM 3 JEST DO BANIIIII !!!!!!!! HE HE HE HE

martin2000

Martin, jesteś rzałosny!!! Frajer z ciebie!!! Prosiłam to ty dzieciaku musiałeś, nie??? W końcu dzieci tak mają!!!

Alexandra1986

Zgadzam się.

Film jeszcze się nie ukazał, najpierw wejdzie do kin.

Alexandra1986

Oleńko, piszę się "Żałosny"...Martin napisał tylko, że HSM jest do bani. Ciebie nie obrażał. To, że ktoś nie lubi "High School Musicalu" nie oznacza, iż jest dzieciakiem! Ja na przykład sądzę, że to właśnie HSM jest zdeka dziecinny. I go nie lubię ;D A co do daty premiery w TV, to na WikiaAnswers ktoś napisał, że będzie w październiku, ale pewnie to dotyczy tylko USA, albo komuś się pomyliło z premierą kinową.

mousey14

najpierw będzie w necie , potem w kinach , a za 2 dni na tej szajskiej stacji , jaką jest ,,disney channel'' !