PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34282}

Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 423 tys. ocen
7,7 10 1 423448
7,4 63 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Niedawno przeczytałam na pewnej stronie internetowej,że Daniel Radcliff na początku kwietnia próbował popełnić samobójstwo łykając tabletki...Wydaje mi się to jednak mało prawdopodobne-zresztą jak wszystkie plotki...Po co ten młody chlopak miałby to zrobic? Ja rozumiem,że może ciężar sławy i odpowiedzialnosci go przygniótł,ale przecież on jest na tyle młody,że swoją popularnością bawi się i jak sam mówi lubi ją.Więc po co miałby wybierać się na drugą stronę? Myślę,że to kolejny chwyt dziennikarzy i całego pisarskiego światka...To jest smutne,ze dziennikarze potrafią zrobić z każdego, kogoś kim tak naprawdę nie jesteś.A Daniel wyrasta na przystojnego mężczyznę,widać,że nie jest juz małym dzieckiem i na pewno ma wiele fanów(chyba wiecej fanek),wiec chociażby dla nich i dla siebie samego zapewne nigdy nie chciałby popełnic samobójstwa...Nie jestem wIELKA fanką Daniela,ale lubie go-nawet bardzo :) Pozdrawaim wszystkie fanki Daniela-te WIELKIE i te mniejsze :))

użytkownik usunięty

Elo.Nie to raczej nie mozliwe.A jesli....Ja niewiem co bym bezniego zrobila,jestem jego fanka az po grob!!Kochm go jak by byl moim chlopakiem ibardzo bym chciala zeby nim byl.On jest za bardzopociagajacy.Ale jasli to prawda to lepiej podaj mi ta strone gdzie to przeczytales.Nieznioslabym gdyby mu sie cos stalo.....:(

użytkownik usunięty

Jejciu Dan jest świetny- dawno już go nie widziałam aż do dziś - byłam w kinie- jeju!! Znowu mnie wzięło on jets świetny :* buziaki dla wszystkich jego fanek- w razie czego piszcie:
bachanka@o2.pl albo gg- 2673901
Wiem że to nie możliwe żeby kiedykolwiek zamienić z nim słowo ale na razie pozostanę przy opcji-Płakanie do poduszki- może do jutra mi przejdzie :)
PS. co do JEGO domniemanego samobójstwa do kolejna plota rzucona na wiatr a gdyby umiał j.polski i przeczytał to co tutaj jest napisane na pewno nawet by o tym nie pomyślał( jeżeli w ogóle o tym KIEDYKOLWIEK pomyślał) jeszce raz wszystkich WAS gorąco pozdrawiam !!!

użytkownik usunięty

Hej jesteś tam? Jakaś debilka napisała że Dan próbował się zabić. Głupia jest i tyle. On by tego nigdy nie zrobił!!!!!!! Co o tym sądzisz? napisz. Idiotka też co napisała że chciałaby aby Daniel ją przeleciał! Gdyby to przeczytał i znał polski to chyba by ją WYŁACHAŁ!!!!!!!
aLEKS15

użytkownik usunięty

wiecie co? ja jestem pewna ze to plota!!!! ale jeśli miałby popełnic samobujstwo to jest tylko 1 powód. wspułczuje mu jak co druga napotkana idiotka mu sie oswiadcza!!!!!!!!!!!!! dziewczyny ja też jestem jego fanką nawet byłam przez rok w W.B. ale naprawde rozejrzyjcie sie jest tylu spoko chłopak€w nie tylko Dan!!!!!!!!!!!!!
Meg

użytkownik usunięty

opanujcie sie dziewczyny!!! przeciesz nie tylko dan jest na tym swiecie. byłam wW.B i mówie wam jest tylu spoko chłopakow !!!!!!!!!!!!! lubie Daniela i wiem że ta plota to jakaś mega plota!!! ale jakby dan miał popełnić samobója to miałby tylo 1 powód. Taki ze jego cierpliwość tez ma granice i jak kazda napotkana panienka , której on sam nawet nie zna wyznaje mu miłość to to go to wkurza i ja mu sie nie dziwie!!!!!!!!!!!!!
Madzia

Sara_von_Krolock

Przyznam się szczerze,ze nie pamiętam gdzie to przeczytalam...Trafiłam na tą informację przypadkowo i byłam tak nią poruszona,ze nie zwróciłam uwagi na stronę z której pochodziła...Przykro mi,ale nie mogę Ci dać odpowiedzi...To pewnie i tak zwykła plotka-nie wierzę w to-bo po co miałby to robić? Pozdrawiam cię goraco!!

ocenił(a) film na 10
Sara_von_Krolock

Ci dziennikarze o siedmiu boleści już nie widzą co pisać.
Bzdury wyssane z palca.

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

To kompletne bzdury!!! Zabujałam się w Danie i nie wierzę, aby on chciał się otruć. Dziennikarze to kretyni...

użytkownik usunięty

My sweety Daniel never will kill hisself because I met him and he is the most nice boy who I have to meet!!!!!!!!!!!!I love him!!!!!!!!!!!!Paola

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Ja nieczytalem ani nie ogladalem HP ale w tym temacie sie przylacze... ja w to niewieze ale moze byc taka prawda (nie koniecznie)(...)

użytkownik usunięty

TO PRZECZYTAJ!!! EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

tO NA 100% nieprawda, ponieważ Daniel wypowiadał się, że chce założyć w przyszłości zespół rockowy albo punkowy dlatego jeśliby się po prostu zabił to nie mógłby urzeczywistnić tych planów, czyż nie? Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Niewierzę w to ,że Daniel Radcliff próbowal popełnic samobujstwo.
To napewno plotka!!!

To wiadome,że to wszystko to zapewne plotka dziennikarskich mugoli...Najgorsze jest to co Ci ludzie potrafią wymyślec...To smutne-historyjki wyssane z palca tylko po to,aby jakaś gazeta sie lepiej sprzedawała...Zawód dziennikarza to najgorszy zawód świata...

Sara_von_Krolock

Ja jednak sądze,że to plotka-tak jak już napisałam wcześniej:wiadomo,ze sława i jej ciężar przygniótł go od razu,w tak młodym wieku,może sobie nie poradzić z taką odpowiedzialnością itd.,ale on wiele razy powtarzał,że to nadal mu sie podoba i bawi się swoją popularnością.Wiadomo,ze zapewne Daniel ma też chwile zawahań-mówi,ze ma tego dosyć,moze nawet czasem w samotności zamyka sie w pokoju i płacze z tego powodu,że nie może już "normalnie funkcjonować",wszyscy wszędzie go rozpoznają itd.Ale zapewne nigdy w życiu nie zrobił by kroku w kierunku śmierci...Kto jak kto,ale on powinien wiedzieć co oznacza strata kogoś bliskiego...Chociaż tylko w filmie grał postać fikcyjną,która nie ma najbliższej rodziny-jest sierotą-to zapewne musiał sobie wiele razy wyobrażać jak tak naprawdę Harry sie czuje...I gdyby nawet chciał popełnić samobójstwo to w tym momencie powinien sie zastanowić co będa czuli jego rodzice jak go stracą-a myślę,że daniela stać na takie rozmyślenia.Jest na tyle inteligentny,że wie co powinien zrobić...

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Daniel radcliff jest ochydny więc niewiem co w nim widzą dziewczyny chyba ,tylko to , że jest bogaty i ma fioła na punkcie sex pistols i tp.
a Tom Felton jest przystojny i mondry. Daniel Radcliffe powinien zrealizować swuj plan samobujczy , bo widząc go robi mi się niedobrze!

Olga M.

użytkownik usunięty

Masz racje Ola Daniel jest do dupy a, Tom jest cudo!!!!!!!!!!!!!!1

Marianna Chincke

Dziewczyny!!! Co Wy w ogóle tutaj wypisujecie! Jak można powiedzieć,ze powinien zrealizować swój plan samobójczy? Jak można w ogóle powiedzieć,że taka próba powinna się udać? Czy Wy wiecie co to oznacza samobójstwo-co to oznacza śmierć?I nie mówię tutaj o konkretnym przypadku jakim jest Daniel Radcliffe tylko ogólnie! Ja nawet najwiekszemu wrogowi nie życzyłabym nigdy śmierci-zwłaszcza śmierci na własne życzenie.Jak można się cieszyć z takiego powodu? Czy wy sie zastanowiłyście zanim napisałyście ten komentarz? Sądzac po ilosci błędow ortograficznych,chyba nie macie zbyt dużo lat,ale skoro już w tak młodym wieku myslicie o samobójstwie w taki sposób to przepraszam,ale świat chyba wywrócił się do góry nogami...Poza tym czy dla was liczy sie tylko wygląd zewnętrzny-bo widac,że tutaj skupiłyście sie głównie na taym aspekcie...Mi osobiście Daniel sie niezbyt podoba-gustuję w innym typie mężczyzn,ale ja go oceniam na podstawie osobowosci i charakteru,a nie wyglądu!!!! Zrozumcie też,że każdy ma swój gust-jednym podoba się ktoś taki,a innym ktoś inny i tyle.I będę broniła Daniela,bo nigdy w życiu nie napisałabym,że "Szkoda,że ta proba samobójcza sie nie udała...".W sprawie śmierci jestem straszne wrażliwa i czuła na jej punkcie,wiec każde nawet najdrobniejsze naśmiewanie się z niej i ironizowanie jej jest dla mnie bardzo denerwujace.Z całym szcunkiem pozdrawiam Was dziewczyny,i następnym razem zastanówcie sie co piszecie.

Sara_von_Krolock

INFO O MARATONIE HARRY"EGO W POZNAŃSKIM MULTIKINIE NA MOIM BLOGU!!!!!! NAJNOWSZE INFO-SPRAWDZONE U ŹRÓDEŁ!!!!

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

To kompletna bzdura ten kto to napisałał jest chyba trochę nie teges (delikatnie mówiąc) A te dziewczyny które wymyślają że przeżyły z Danem różne przygody to powinny się zgłosić do psychologa idostać jakiieś tabletki na zlikwidowanie halucynacji lub do okulisty (na omany wzrokowe) KOCHAM TĄ KSIĄŻKĘ I PODOBA MI SIĘ DANIEL.Nawiasem mówiąc dziennikarze lubią wyolbrzymiać może Dan po prostu nie mógł zasnąć i brał coś na sen a nie od razu samobójstwo

Kasieńka

użytkownik usunięty

Zgadzam się z tobą co do tych dziewczyn . JA terz jestem fanką DANA
i uważam że ci co puścili tę plotke są zazdrosnymi kretynami któży widzą tylko czubek swojego nosa .

użytkownik usunięty

zgadzam sie z toba kasieńko!!!!!
taż w to niewierze!!!!

użytkownik usunięty

Kazdy ma inny gust. NaprzykBad uwazam ze Tom Felton wygloda ja swinia. nie widze w nim nic fajnego. osobiscie wole Radcliffa, ale nie jestemw nim zakochana. a tak wogulwto nie znosze Harrego Pottera!

użytkownik usunięty

co ty?Tom Felton jest super ale oczywiscie sie w nim NIE ZAKOCHAŁAM
to by była żenada

użytkownik usunięty

Kazdy ma inny gust. NaprzykBad uwazam ze Tom Felton wygloda ja swinia. nie widze w nim nic fajnego. osobiscie wole Radcliffa, ale nie jestemw nim zakochana. a tak wogulwto nie znosze Harrego Pottera!

A.L.

użytkownik usunięty

olga czy jak ci tam . widząc to ci ty piszesz robi mi się niedobrze
meg

ocenił(a) film na 10
Sara_von_Krolock

To na 100% jest plotak.Dan nie dawno mówił że zamierza załozyc zespół i tak dalej.Jest za "mały" na popełnieni samobójstwa po co odnosi taką sławe że tylko sie cieszyc.Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Bez urazy, ale gdzie można znależć takie inf.? Gdy o tym przeczytałam, nie mogłam się nie uśmiechnąć... Kto coś takiego wymyślił?... Ten Daniel Radcliffe?... Moja siostra jest jego wielką fanką i na pewno wiedziałaby jeśli jej idol coś takiego by zrobił... No nie... Poza tym Dan ma przecież plany związane z muzyką (tak czytałam). Z drugiej strony jego idol - legendarny Sid Vicious ze starego Sex Pistols podobno przedawkował narkotyki... NIE, to tylko ploty dla naiwnych...
POZDRAWIAM WAS!

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Zgadzam się z tobą, masz racje w 100%! Ci cali dziennikarze są paskudni, nie dają nikomu spokoju i wymyślają takie bzdety. Czeba słuchać tylko rzeczników prasowych, oni na pewno podają nam to, co powinnśmy wioedzieć

użytkownik usunięty

Moim zdaniem ta wiadomość jest tylko plotką To jest niemożliwe żeby Daniel chciał popełnić samobójstwo....
M@dzia

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Wielka głupota z tym .
Wogule to jest nieprawda !!!!

cytat: "My sweety Daniel never will kill hisself because I met him and he is the most nice boy who I have to meet!!!!!!!!!!!!I love him!!!!!!!!!!!!Paola"
buhahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaha dziewczyno naucz się pisać, a potem wyskakuj ze złotymi myślami, bo to żałosne jest. A co do całego daniela (perfidnie pisanego z małej litery), to zastanówcie się. Teksty w stylu: "ja go nie oceniam po wyglądzie, tylko po charakterze" są żałosne conajmniej. Co wy wiecie o jego charakterze!!! Mały rozpieszczony gówniarz, który dla większej sławy rozpuszcza plotę, a na zabój zakochane w nim dziewczynki chwytają się za serce. To wszystko to ŻENADA. PS: On i zespół punk rockowy? Jeszcze większe buhahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahah

mr_gabaryt

A Ty co wiesz o jego charakterze??? Nic, a sam wieszasz na nim psy. Nie wiesz czy jest rozpieszczony, nie wiesz jak zachowuje się po za planem. nie wiesz czy to on rozpuścił taką beznadziejną pltokę.

Moim zdaniem to zagrywka albo studia filmowego, albo managera. To jest doskonały plan, aby o Harrym P. nie zapomniano. Przecież D.R. jest jeszcze baaardzo młody i wątpie, żeby on wpadł na taki pomysł. Takie plotki to typowe zachowanie dla podtrzymania "rozmów o HP".

A co do zespołu rockowego, to muszę się z Tobą zgodzić. Też mi to jakoś dziwnie wygląda, no ale cóż....... to, że nie wygląda nie znaczy, że nie umie :P

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Ludzie, czy wy nie macie wlasnych problemow, ze tak was podniecaja plotki z zycia innych???? Betty

użytkownik usunięty

Chyba rzeczywiście macie nudne życie, skoro rajcują was takie głupoty!!!! Ola

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Żeby dan nie żył moja koleżanka wpadła by w depresję.

"Żeby" ?????? Chyba "Gdyby"!!!!!! Ja rozumiem błedy typu literówki, bo to się zdarza każdemu, nawet błąd ortograficzny od czasu do czasu, ale tego typu bład???
szkoda słów.....

użytkownik usunięty
Red_enigma

kurwyyyyyy!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Red_enigma

Jaki dziwoląg!!! Jak można robić takie błędy!!!! Dziecko! Ucz się!

użytkownik usunięty

szkoda by bylo takiego chlopaka ktory zarabia miliony!!

ocenił(a) film na 10
Sara_von_Krolock

O sory, zapomniałam napisać, że pisała to Asia.

użytkownik usunięty
Asia_11

Ja uważam, że Dan nie mógłby odebrać sobie życia dla świętego spokoju i mieć tych wszystkich fanów za sobą. To wszystko jedna wielka i w dodatku głupia plotka! Sama nie jestem fanką Dana(najbardziej lubię filmowego Rona), ale nie uwazam żeby to wszystko miało miejsce. Przeciesz to czysty apsuld!!!

użytkownik usunięty
Asia_11

Ja uważam, że Dan nie mógłby odebrać sobie życia dla świętego spokoju i mieć tych wszystkich fanów za sobą. To wszystko jedna wielka i w dodatku głupia plotka! Sama nie jestem fanką Dana(najbardziej lubię filmowego Rona), ale nie uwazam żeby to wszystko miało miejsce. Przeciesz to czysty apsuld!!!

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Ja tam już zbyt dużo czytałam głupot by się tym przejąć... Oczywiście , gdy sie widzi po raz pierwszy taka informację to się dostaje szoku ale w następnej sekundzie się kumasz że to nieprawda przynajmniej tak było w moim przypadku. A co do tego, skąd taka informacja, to może was spróbuję oświecić. Prawdopodobnie dzieciaki zrobiły stronę o Harrym ale była niespecjalna, no bo jak ma być super jak robi ją 11 latek. Sama mam 13 lat i nie jestem dumna ze swoich osiągnięć. No więc chcieli zrobić szum aby o ich stronce zrobiło się głośno i wcisnęli takie bzdety. A Dan nie mógł tego zrobić. Ludzie go uwielbiają, wielu oddałoby wszystko by nim być albo go znać. Moim zdaniem to oczywista głupota, a ci, co ją zamieścili, są kompletnymi kretynami. Pozdro, Beata

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Mój chłopak i samobójstwo? Jasne, to by mi nie mówił co dzień, całując i przytulając, że jest ze mną szczęśliwy jak nigdy! On nawet nie używa tabletek (chyba że antykoncepcyjnych)! Zastanówcie się co mówicie!

użytkownik usunięty

tobie się chuba coś w głowie przewróciło. ty i daniel jesteście parą wiesz może udaj się do psychologa im wcześniej tym lepiej
Ja na przykład lubie daniela r. (jako aktora) ale nie odrazu się w nim bujać(chociarz fajnie go by było spotkać;-)

Judzi@

użytkownik usunięty

tak wiesz ja chodzę z bradem pittem ty jesteś psychiczna

użytkownik usunięty

tak wiesz ja chodzę z bradem pittem ty jesteś psychiczna

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

To nie możliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sara_von_Krolock

ty jestes pier....lekko mówiąc nic na żadnej stronie tak nie pisało !!1 mama naj lepsze żródła wiem mniej więcej kiedy pojawi się 6 książ ka o przygodach harego !!