Tak się zastanawiam czy Ginny i Harry będą jeszcze razem ja myślę ze chyba tak wiadomo Ginny nie opuści tak łatwo a wy jak myślicie czy ta para będzie dalej razem ???
Wejdź na tytuł "Ron i Hermiona razem?" i wypowiedz się; chciałabym poznać twoje zdanie na ten temat.
Mi sie wydaje ze bedą razem,ale to tylko przypuszczenia,dowiemy sie czytając VII część:)
Wejdź na tytuł "Woda sodowa uderzyła im do głowy" i wypowiedz się; chciałabym poznać twoje zdanie na ten temat.
Jak się tak bardzo zastanawiasz,to se przeczytaj książke "Harry Potter- Książe Półkrwi"!I sie doeiesz,droga Zuniu!
widzialem zwiastun i byla tam Ginny jaka ona brzydka ble to juz Cho ladniesza i Hermiona tez
wydaje mi się że Harry nadal będzie kochał Ginny, ale nie będzie chciał jej narażać, bo Voldemort może to wykorzystać przeciw Harremu. Ale nadal będą przyjaciółmi. Wszystko okaże się w siódmej części.
Właściwie to nie wiem...Ginny jest uparta, natomiast Harry jest tak niesamowicie bohaterski, że przecież nie będzie narażał Ginny, za bardzo ją kocha...:| A fuj!
Myślę, że już nie będą razem. Albo Voldemort ją sprzątnie?
Oby tak:)
Jeden chwalebny czyn, hehe...
Ale nie przeżyje, jeżeli Ginny odda (lub odwronie) zycie za ukochaną/ego...
Och słodzik miodzik (uprzedzam, że w tym czasie podczas czytania ksiażki mogę byc nieprzyjemna dla otoczenia :)
ach, pamietam, jak moja koleżanka kiedyś uparcie twierdziła, że Harry będzie z Luną.
Ciekawe, czy po Ginny będzie jeszcze ktoś.
No chyba, że zostanie Ginny.
no ja myślę, że jednak zdecyduje się być z Ginny, ale potajemnie.widziałam tytuły i obrazki rozdziałów 7 tomu i był tam taki pt."Slub".a więc mogło chodzić tylko o Harry'ego i Ginny, Rona i Hermionę albo Lupina i Tonks...pzdr!!!
a co do ślubu to Lupina i Tonks :)kto chce książkę niech napisze do mnie dam linka z skąd można zassać 8323872 pzdr
rydzus dwunastnica ale z ciebie przychlast. przeciez jak jest rozdział o tytule "slub" to idzie sie domyslic ze to slub billa i fleur.
harry bedzie miał trojke dzieci z ginny: albusa severusa, jamesa i lily !
ron i hermiona beda mieli: hugo i róże (rose)
lupin i tonks (którzy zginą) bedą mieli syna Teddego - harry bedzie jego ojcem chrzestnym
bill i fleur beda mieli corke viktorie
Co do tych dzieci to nie wiem czy tak będzie, ale harry na pewno będzie z ginny.
Ja własnie dzis skończyłam czytać 7 cześć przygód o Harry`m Potterze, Harry i Ginny bedą ze sobą, ale wiecej w porówniu do innych wam nie powiem bo nie chce zabiareć wam frajdy z cztania ;)
pozdrawaim ;)
Czytałam siódmą część Harrego Pottera i wiem że będzie z Ginny. Wezmą ślub i będą mieli trójkę dzieci: Lili, Jamesa i Albusa. Ron będzie z Hermioną i będą mieli dwójkę dzieci. :)