PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113008}

Harry Potter i Zakon Feniksa

Harry Potter and the Order of the Phoenix
2007
7,5 335 tys. ocen
7,5 10 1 335112
6,0 55 krytyków
Harry Potter i Zakon Feniksa
powrót do forum filmu Harry Potter i Zakon Feniksa

Ginny i Harry

ocenił(a) film na 1

Tak się zastanawiam czy Ginny i Harry będą jeszcze razem ja myślę ze chyba tak wiadomo Ginny nie opuści tak łatwo a wy jak myślicie czy ta para będzie dalej razem ???

użytkownik usunięty
Zunia

Raczej nie , chyba do siebie nie pasują...

użytkownik usunięty

Wejdź na tytuł "Ron i Hermiona razem?" i wypowiedz się; chciałabym poznać twoje zdanie na ten temat.

ocenił(a) film na 10

Mi sie wydaje ze bedą razem,ale to tylko przypuszczenia,dowiemy sie czytając VII część:)

użytkownik usunięty
Ana_Lucia

Wejdź na tytuł "Woda sodowa uderzyła im do głowy" i wypowiedz się; chciałabym poznać twoje zdanie na ten temat.

Jak się tak bardzo zastanawiasz,to se przeczytaj książke "Harry Potter- Książe Półkrwi"!I sie doeiesz,droga Zuniu!

ocenił(a) film na 8
Zunia

czytałam szóstą część harrego a harry bedzie chodzil z ginny a ron z hermioną.

ocenił(a) film na 8
Zunia

czytałam szóstą część harrego a harry bedzie chodzil z ginny a ron z hermioną.

ocenił(a) film na 10
ladyyS

widzialem zwiastun i byla tam Ginny jaka ona brzydka ble to juz Cho ladniesza i Hermiona tez

ocenił(a) film na 8
fifionek_1991

wydaje mi się że Harry nadal będzie kochał Ginny, ale nie będzie chciał jej narażać, bo Voldemort może to wykorzystać przeciw Harremu. Ale nadal będą przyjaciółmi. Wszystko okaże się w siódmej części.

użytkownik usunięty
skrzaacikk

Mam nadzieję, ze nie bedą razem...to jest tak głupie, ze aż smieszne.

użytkownik usunięty

Właściwie to nie wiem...Ginny jest uparta, natomiast Harry jest tak niesamowicie bohaterski, że przecież nie będzie narażał Ginny, za bardzo ją kocha...:| A fuj!

Myślę, że już nie będą razem. Albo Voldemort ją sprzątnie?

użytkownik usunięty

Oby tak:)
Jeden chwalebny czyn, hehe...
Ale nie przeżyje, jeżeli Ginny odda (lub odwronie) zycie za ukochaną/ego...
Och słodzik miodzik (uprzedzam, że w tym czasie podczas czytania ksiażki mogę byc nieprzyjemna dla otoczenia :)

ocenił(a) film na 10

a ja mam nadzieję, że będą razem ;)

użytkownik usunięty
Moni_5

ach, pamietam, jak moja koleżanka kiedyś uparcie twierdziła, że Harry będzie z Luną.

Ciekawe, czy po Ginny będzie jeszcze ktoś.
No chyba, że zostanie Ginny.

ocenił(a) film na 4

no ja myślę, że jednak zdecyduje się być z Ginny, ale potajemnie.widziałam tytuły i obrazki rozdziałów 7 tomu i był tam taki pt."Slub".a więc mogło chodzić tylko o Harry'ego i Ginny, Rona i Hermionę albo Lupina i Tonks...pzdr!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
angry_girl

tak zgadzam sie z przedmówcą Harry i Ginny będą parą będą mieć dzieci ''3''

ocenił(a) film na 10
btgigs5

a co do ślubu to Lupina i Tonks :)kto chce książkę niech napisze do mnie dam linka z skąd można zassać 8323872 pzdr

btgigs5

rydzus dwunastnica ale z ciebie przychlast. przeciez jak jest rozdział o tytule "slub" to idzie sie domyslic ze to slub billa i fleur.

harry bedzie miał trojke dzieci z ginny: albusa severusa, jamesa i lily !

ron i hermiona beda mieli: hugo i róże (rose)

lupin i tonks (którzy zginą) bedą mieli syna Teddego - harry bedzie jego ojcem chrzestnym

bill i fleur beda mieli corke viktorie

ocenił(a) film na 10
BradMan

zgadzam sie z emilson13 tak jak napisane jest tak będzie :)

ocenił(a) film na 8
btgigs5

Co do tych dzieci to nie wiem czy tak będzie, ale harry na pewno będzie z ginny.

ocenił(a) film na 9
BradMan

Ja własnie dzis skończyłam czytać 7 cześć przygód o Harry`m Potterze, Harry i Ginny bedą ze sobą, ale wiecej w porówniu do innych wam nie powiem bo nie chce zabiareć wam frajdy z cztania ;)

pozdrawaim ;)

Zunia

Czytałam siódmą część Harrego Pottera i wiem że będzie z Ginny. Wezmą ślub i będą mieli trójkę dzieci: Lili, Jamesa i Albusa. Ron będzie z Hermioną i będą mieli dwójkę dzieci. :)

ocenił(a) film na 8
RedAngel

a gdzie czytalyscie siodma czesc harrego pottera???

ocenił(a) film na 10
Zunia

Będą małżeństwem ( wiem bo mam przeczytaną 7 część Pottera )