Miałeś trudne dzieciństo czy co ??? Takim jak ty to powinni internet dożywotnio odciąć i zapbrać komputer :/ Żal mi takich ludzi :/
Rozumiem. Porozmawiam z mamą i zapytam się, czy mogłaby mi zabrać komputer. Może jeszcze nie wszytsko stracone.
Ekhmm, a kto to był charłak? Czytałam książki, ale szczerze mówiąc zapomniałam.
Chodzi o to kim byli przodkowie, tak?
Wytłumaczycie mi?
Charłak to osoba, która pochodzi z rodziny czarodziejów, ale nie ma żadnych zdolności magicznych...
Mam nadzieje,że dobrze wytłumaczyłam :P
Ma zdolności magiczne. Zaś buka nie ma zdolności mentalnych, to też dla zabicia czasu piszę głupoty nie wiedzieć po co :D
Wszyscy na żart, czy też prowokację odpowiadają zawsze agresją, a nawet chamstwem (może niekoniecznie w tym temacie, ale na filmwebie tak jest!). Więc dlaczego tak jest? Dlaczego ludzie zawsze odpowiadają atakiem na atak?
Społeczność filmwebu zawsze przypomina mi bandę kłócących się ludzi, bo ten powiedział coś, co się tamtemu nie spodobało i lecą wyzwiska z góry na dół. Skąd to wszystko się bierze?
A, i nie mylcie Buki ze mną.
Po pierwsze nie "zaczynałeś", tylko zaczynałaś! Nie umiesz rozpoznawać tych znaczków koło nicka? Szkoda.
Po drugie właśnie o tym mówię! Zaczęłam, bo chciałam zobaczyć jakie będą reakcje ludzi i zobaczyłam: "sama jesteś charłakiem", "żal mi Ciebie", "miałaś trudne dzieciństwo?" bla, bla, bla, bla... I sama też nie jestem święta, bo brałam udział w jednej czy dwóch takich forumowych "burdach", ale zastanawiam się skąd się to bierze, nawet u mnie i tyle.
Aa, dobra rozumiem ;p :D
A z przedmówczynią się zgadzam. Czasami, nawet wyrażając swoje zdanie, jest się obrzuconym błotem. Ale dlaczego tak jest chyba nie potrafię odpowiedzieć. Może po prostu ci ludzie muszą tak czasem kogoś powyzywać ;)