PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 323 tys. ocen
7,5 10 1 322982
6,0 54 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Piszcie tu rozdziały, pomysły zamiany postaci ..............zróby internetową przeróbkę.......A potem na jkąś stronke ........
Mój pomysł :
Lord Voldemort - Lord Lebper
Śmierciożercy - Beggerowcy

i jak ? Piszcie

marcinek130

hehe spoko:) no to nich ktos zacznie bo ja nienajlepsza w poczatkach jestem:)

Majka_12

nie jestem znaczy sie.
NOOOO to zaczynajcie!:)
pozdrawiam:*

Majka_12

Ja proponuje nie mieszać w to polityki. Chyba wszystcy już tym rzygają. Zresztą później nikt nie będzie pamiętał kto był kim i będzie d***. Może lepiej jakieś nazwy budzące skojarzenia? Nie wiem, jak tam chcecie zresztą.

Williama

No daj jakiś przykład......to ma być przeróbka.a nie jakies cos tam........................... .smieszne mam byc

marcinek130

Mi się narazie nie chce brać w tym udziału. To po prostu rada osoby patrzącej z boku. No i właśnie rzecz w tym, że te odniesienia do polityki (według mnie) już dawno przestały być smieszne. Zresztą młodsi filmwebowicze mogą nie zrozumieć.

Williama

Sory to ile masz lat .......? masz problem bo interesuje sie polityką i śmieszy mnie to co się dzieje..........woięc o polityce tez może byyć....

marcinek130

Sorry, a ile Ty masz lat? Nie mam żadnego problemu, koleś. Argumentowałam przecież, ze młodsze osoby mogą nie zrozumieć o co chodzi, a zakładam, że chcesz wciągnąć do zabawy jak najwięcej osób. Oprócz tego pisałam, ze według mnie możecie się później pogubić, jeśli nazwy nie będą zbliżone do swoich odpowiedników. I co najważniejsze dodałam: Zresztą jak tam chcecie. No cóż... chciałam ustrzec się od głupich dyskusji. Nie udało się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nasedo134

Mamićka, kocham, uwielbiam po prostu taki styl wypowiadania się. Jest taki oczywisty, taki prosty, taki ...
Mój drogi, policz do dziesięciu i przeytaj jeszcze raz co napisałeś. A potem streść mi to w jedym zdaniu. Bo cedzak do takich słów po prostu się zapycha czasami ...

marcinek130

A więc Był umysłowo chory człowiek który zawsze był chory a jego zwód to portier...
p.s. Jest już parodia pottera-Barry trotter poszukaj w googlach

Goku

Ja pisałam. Z koleżanką. Napisałyśmy 2 części i dawno temu zatrzymałyśmy się na 3. Tylko jak tak czytam te wcześniejsze i to, jak pisałam, to krew człowieka zalewa ... No nic. Takie opowidania polecam na http://www.opowiadania.pl Też tam jestem ... "Władca Potter" i "Potter Harry, czyli czary-mary". Brzmi dziwacznie, tak samo się czyta, ale piszcie, TO jest fantastyczne ...

marcinek130

Świetne jest też "Dwa zwierze" na www.rozbrykanybalrog.zlotylas. org
A co do parodii to osobiście uważam, że nigdy ich nie jest za wiele :)

Desmei

już jest jedna parodia HP. ma tytuł Barry Trotter i bezczelna parodia i Barry Trotter i niepotrzebna kontynuacja. napisał ją Michael Gerber.