Waszym zdaniem która dziewczyna z Harrego Pottera Była najładniejsza?? ;P
HERMIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Oczywiście tak samo w książce mi się podobał jej opis, ale w filmie Emma Watson to marzenie;D
ALEŻ OCZYWIŚCIE TYLKO I WYŁĄCZNIE BELLATRIX LESTRANGE !!!!!!! Moze jeszcze Hermiona ;)...
Uważam, że najładniejsza jest Hermiona ;) Luna też ma w sovie coś ciekawego, natomiast Ginny ... bez komentarza.
1. Hermiona
2. Kelnerka(co prawda ładniejsza od Hermiony, ale jednak na 2)
3. Luna
A Ginny brzydka. Zamiast wziąć jakąś naprawdę ładną to nie.
rankingu nie zrobię, ale:
Cho, Nimfandora, Romilda, Luna,
A w rankingu brakuje mi dziewczyn z innych domów, np Slytherinu...
Hermiona, Fleur, Ginny, Luna, Bellatrix i ta kelnerka co była na początku
+ Jak mogłem o Tonks zapomnieć! :D No Parvati też ma to coś w sobie :P
Co kto lubi. Wszyscy się np. zachwycają Romildą a jest brzydka jak noc listopadowa :/
1. Hermiona :)
2. Bellatrix
3. Ginny (wyrobiła się w stosunku do poprzednich części. Wydaje mi się że w 7 części będzie z niej prawdziwa laska xD)
Dla mnie Ginny nigdy nie była ładna, ale gdy zobaczyłam ją na żywo (byłam na premierze w Krakowie) to trzeba jej przyznać: niezła laska ;P.
Porobiłam jej zdjęcia i znowu wyszła na nich okropnie.
PODSUMOWUJĄC: dziewczyna jest naprawde śliczna, ale nie fotogeniczna (nie jest to zbyt wygodne dla aktorki).
PS. Nie czepiać się ludzi, którzy wybierali obsadę! Musieli wybrać filmową Ginny gdy miała ona 10 lat.
Bella a jakze! Luna moze nie piekna, ale swietnie zagrana. Ginny od czasu do czasu. Te nowe blizniaczki cos w sobie mialy.;p A Vane ma zajebiste wlosy,wlasciwie to bardziej mi przypomina Hermione;D Watson nie jest brzydka, ale z Hermiona nie ma nic wspolnego
Hermiona Bellatrix no i w miare fajna jest tez fler i ta kelnerka chociaz kelnerka miała zbany fryz :/