PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 323 tys. ocen
7,5 10 1 322979
6,0 54 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi
ocenił(a) film na 9
nib187

Nawet się nie ośmieszaj...

Tylko zapychasz forum takimi durnymi komentarzami...

paulli24

Ale to taka tradycja już dla mnie. Kiedy pojawiał się nowy Potter, zakładałem na jego forum ten temat. To samo za każdym razem. Przynosi mi to wiele radości i śmiechu. Taka prywatna wkrętka-wykrętka. Śmieszne to. Ludzie! Polacy! Harry portier wszedł na miotłę i ruszył do boju!
Niechaj naród powstanie i podąży za nim. Wszyscy weźmy nasze wehikuły i za szlachetnym magiem zmierzajmy. Niechaj przerodzi się to w następny zryw narodowy! Każda kobieta, każdy mężczyzna, dziecko małe czy duże, każdy starzec i młodziec - powstańcie! Zwróćcie swe oczy ku dzielnemu portierowi i wynijdźcie z miejsc ukrycia. Zbuntujcie się. Zacznijcie myśleć. Na początku będzie bolało. Nie będzie łatwo. Ale do tegośmy stworzeni, przetrwamy każdy ucisk. Tak więc, powstańcie, ruszajcie! W pochodzie prawdy oczyścimy siebie, innych, i wszystkie narody. Oczyścimy. Z kłamstwa, chamstwa, bluźnierstwa, rozpusty, zachłanności, złej woli, pogoni za złudzeniem, z braku czasu, głupoty, buractwa, bandyctwa, braku miłosierdzia, z bezmyślności, wszystkiego co negatywne i prowadzi rodzaj ludzki ku zagładzie. Nie damy się. Zewrzyjcie szeregi, wyjdźcie na ulice miast, wsi. Zróbcie porządek. Czas nastał. Miłujcie się! wzajemnie.

Głodny jestem. Zjeść coś zatem pójdę.

nib187

Smacznego.

nib187

idż się najedz bo masz halucynacje jakies lub zaburzenia ...

ocenił(a) film na 7
Apotamkin

do boju ! '

ocenił(a) film na 6
nib187

normalnie prawie jak Mickiewicz!:P

nib187

Do boju!!! ;D