CZy ktos czasem nie zauwazył ze jak był koniec te 19 lat pózniej to harry kiedy odprowadza
swojego syna i syna lupina do hogwartu na pierwszy rok nauki to młody lupin ma 11 lat a
kiedy przyszedł na swiat to odbyła sie bitwa o hogwart wiec w epilogu powinien on miec ze
20 lat co nie?? to jest ogromny błąd !
W filmie ani w książce zasadniczo nikt nie wspomina o tym, że jest on uczniem Hogwartu. Jest powiedziane, że całuje się z Victorie. Może ją odprowadzał?
No ale w filmie wsiadł do pociągu i razem z albusem severusem machał do ginny i harrego co nie ??
Ja sie pogubiłam w filmie z tym kto jest kogo dzieckiem. Epilog mógł trwać dosłownie kilka minut dłużej i Draco mógł się pokłonić Potterowi.
Co nie a nie pokazali tylko jak na nich spojrzał i nara a z tym synem lupina strasznie sie pogubili no powinien miec formalnie 20 lat a nie 11 a w filmie było to dziecko xD
I chyba nawet rowling sie zapomniała bo w książce było ze harry odprowadza swoich synów na pociąg do hogwartu co nie ??
A czy przypadkiem ten co siedział obok Albusa, to nie był jego brat? Na peronie została córka Harry'ego i Ginny i synek Hermiony i Rona. A młodego Lupina raczej nie zauważyłam..
jak dla mnie długość była odpowiednia, ale faktycznie, żeby się połapać trzeba by obejrzeć jeszcze raz, zgadzam się totalnie z tym, że mógł się pokłonić. A co do syna Lupina i Tonks to skąd wiecie, że to on? Mam na myśli, że przecież Harry miał dwóch synów...
hmmm, możliwe. ja widziałam tylko Jamesa, Albusa i Rose. Ale rzeczywiście, jak tak sobie przypomnnę, to była tam jeszcze czwarta osoba. no cóż, możemy to zaliczyć do kolejnych filmowych wpadek ;)
A tak generalnie to było w książce napisane co robił Harry po tych 19 latach? Nie był nauczycielem w Hogwarcie albo co?
Nie było, ale został Animagiem. Było to do przewidzenia, a później jeszcze Rowling ujawniała dalsze losy bohaterów.
a co do syna rona to on nie jechał tylko poszedł odprowdzic swoją SIOSTRE na pociąg do hogwartu ludzie czy wy filmów uważnie nie oglądacie
bo jak przebiegali przez mur to na początku przebiegli albus severus i teddu pozniej potter i ginny z córką co nie ??
Nie. Najpierw przebiegł James. Później z Harrym Albus Severus. A na końcu Ginny z Lily.
Aurorem, nie animagiem;) I został szefem departamentu aurorów, czy coś z tym wspólnego.
Ło jej. Taka wtopa xD
Tak, tak. oczywiście, że aurorem!
Swoją drogą ciekawe w co by się zmieniał jakby był animagiem
Jeleń jest najpewniejszym przypuszczeniem. Chyba, że w Lisa bo to patronus Ginny był xD
Przeciez w filmie nigdzie nie bylo Teddy'iego, był James, Albus, Lilly, Rose i Hugo. Rose, James i Albus wsiadaja do pociagu do Hogwartu, a Lilly i Hugo stoja na peronie, tak samo jak w ksiażce. Teddy'iego tam nie ma. Chlopiec, ktory jako pierwszy przebiegl przez mur na peron to James.